Maximaliseer uw reinigingsefficiëntie

Schoon met maximale impact en minimale inspanningen, de nieuwe definitie van wat het betekent om efficiënt schoon te maken.

De producten van Nilfisk zijn de beste in hun klasse en zijn ontworpen om uw werk intelligenter en makkelijker te maken. Maak kennis met een reeks schoonmaakoplossingen van topklasse die onder alle omstandigheden aan de hoogste normen in deze branche voldoen.

“Win een playstation tijdens de Nilfisk Efficiency Campaign 2019”

Koopt u bij één van onze dealers in de periode 21 maart tot en met 21 juni 2019 een machine uit de “Nilfisk Efficiency Campaign 2019” dan maakt u kans op één van de drie playstations! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het contactformulier op onze website in te vullen en uw aankoopfactuur als bestand toe te voegen.

Klik hier om direct naar het contactformulier te gaan

Industrie - inzichten

Tips en trucs om uw schoonmaak vandaag effectiever te maken

Mogelijk gemaakt door Nilfisk

Duizenden bedrijven over de hele wereld gebruiken Nilfisk elke dag om hun efficëntie in het schoonmaken een boost te geven

Unieke oplossingen

De Stauning Whisky distilleerderij in West-Jutland wordt gekenmerkt door haar grote liefde voor kwaliteit en de wil om dingen goed te doen. Deze waarden gelden ook voor de manier waarop zij schoonmaken.

Een gespecialiseerd product als het onze vereist een gespecialiseerde schoonmaakoplossing - en Nilfisk kon ons die bieden, zegt Henning Svoldgaard, mede-oprichter van Stauning.

Lees verder

Kwaliteit vóór alles

De Britannia Hotel Group is aanwezig in elke grote stad in het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 10.000 kamers in 53 hotels en een verscheidenheid aan faciliteiten die toegankelijk zijn voor de gasten, is het van cruciaal belang - en gecompliceerd - om alles smetteloos schoon te houden.

Na een grondige evaluatie werd Nilfisk gekozen als exclusieve leverancier voor de schoonmaakoplossingen. Nilfisk is er trots op Britannia te mogen helpen om elke dag weer efficiënter en effectiever schoon te maken.

Lees verder

Vier keer sneller

Een bakkerij en productiefaciliteit voor levensmiddelen van 3000 m² is geen gemakkelijke omgeving om schoon te houden. Amy's Bread werd in die zin geconfronteerd met een breed scala aan uitdagingen en had een eenvoudig, kosteneffectief schoonmaaksysteem nodig dat deze klus kon klaren.

Nilfisk kwam met een 'vloer-tot-plafond'-oplossing die de snelheid en effectiviteit van de schoonmaakwerkzaamheden van deze typisch New Yorkse firma sterk verbeterde.

Lees verder