Speciale aanbiedingen

Maak effectief schoon met de serie schrobzuig- en veegmachines van Nilfisk. Onze efficiënte opzit- en achterloop reinigingsoplossingen maken sneller dan ooit korte metten met stof, vuil en rommel.

Schrobzuigmachines & Veegmachines

€ 2799 Prijs: € 3499
9087341020
 
Actie
SC351 Full Package

De Nilfisk SC351 schrobzuigmachine biedt zowel voorwaarts als achterwaarts schrobben en reinigen met een indrukwekkende borsteldruk van 27 kg. De gebruiker merkt heel snel hoe waardevol deze eigenschap is voor het reinigen van krappe ruimten.

  • Automatisch omkeerbaar schrobdek maakt reinigen voorwaarts en achterwaarts mogelijk
  • Betere zuigprestaties zodat de vloer sneller droog is
  • Een verbeterd schrobdek voor verhoogde betrouwbaarheid, verbeterde prestaties en lagere onderhoudskosten
  • Optima batterijen voor hogere productiviteit, constante prestaties, een lager gewicht en milieuvriendelijker door een lager gebruik van lood
  • Eenvoudige afstelling van schrobdek voor optimale tractie
€ 2798 Prijs: € 3498
908 4701 010

Actie
SW750

Deze batterij-aangedreven veegmachine kan worden gebruikt voor het schoonmaken van winkels tot tankstations. De SW750 veegmachine wordt geleverd met ingebouwde lader. De veegmachine is zo stil tijdens de schoonmaak dat hij kan worden gebruikt in geluidsgevoelige omgevingen.

  • Slechts 59 db(A) voor gebruik in de meest geluidsgevoelige omgevingen
  • Standaard batterij (46Ah) en ingebouwde lader, voor een werktijd tot 2 uur en tot ca. 
  • 6.000 m² veegprestatie. Optionele 77 Ah batterij verlengt de werktijd tot 3,5 uur
  • Verstelbare hoofd-, en zijborstels voor een perfecte druk
  • Kan door het polyester filter zowel in natte als droge toepassingen gebruikt worden
€ 4156 Prijs: € 5195
9087390020

Actie
SC401 43 B Full Package

De compacte en gemakkelijk manoeuvreerbare Nilfisk SC401 walk-behind schrobzuigmachine biedt de snelheid, accuratesse en gebruikergemak die nodig zijn voor een betere vloerreiniging. Deze schrobzuigmachine heeft een zeer laag geluidsniveau om dagschoonmaak mogelijk te maken - zelfs in geluidsgevoelige omgevingen.

  • Compact ontwerp en gemakkelijk te manoeuvreren
  • Borstel click on/off en lichtgewicht zuigmond met ergonomische slangaansluiting
  • Reinigingsmiddelen doseersysteem voorkomt overdosering. Dit spaart het milieu en verlaagt de operationele kosten
  • Ergonomische bediening met intuïtieve knoppen, OneTouch™ schakelaar en instructiestickers maken de machine eenvoudig te gebruiken
  • De Nilfisk SilenTech™ technologie verlaagt het geluidsniveau van 65dB(A) - tot 60dB(A) in de fluisterstand

Houd het schoon

Werk slimmer, niet harder. Onze experts delen hun tips om de effectiviteit van uw schoonmaakproces te verbeteren, hoe complex uw behoeften ook zijn.

Inventariseer

Bij het kiezen van een nieuwe schrobzuigmachine, veegmachine of hybride, overweegt u a) hoeveel vierkante meter u moet schoonmaken en b) hoe snel u dat wilt doen.

Mik op 2-in-1

Hoogwaardige schrobzuigmachines hebben een schrobdek voor het reinigen en een zuigmotor voor het droog achterlaten van de vloer - alles in één passage. Dat zijn twee taken die in één keer klaar zijn.

Kies de juiste pads

Stem de pads af op het oppervlak: de verkeerde pads kunnen schade veroorzaken, terwijl de juiste pads voor een snellere en eenvoudigere reiniging zorgen. Diamantpads zijn nog effectiever.

Tijdbesparing

Met één druk op de knop biedt het geavanceerde Ecoflex-systeem van Nilfisk vijf verschillende programma's, met opties voor het gebruik van water en reinigingsmiddelen, met verschillende intensiteit voor de reiniging en een “boost” schroboptie voor sterk vervuilde oppervlakken.

Industrie - inzichten

Tips en trucs om uw schoonmaak vandaag effectiever te maken