Speciale aanbiedingen

Maak korte metten met hardnekkig vuil. Onze industriële stofzuigers kunnen alles aan, van gevaarlijk of potentieel brandbaar stof tot de nauwkeurige reiniging die nodig is voor de farmaceutische industrie en de levensmiddelenproductie. 

Industriële stofzuigers

€ 1390 Norm. prijs € 2048
4012300068

Actie
VHS120 CB

De Nilfisk VHS120 is de compacte mobiele eenfase stofzuiger uitgerust met 2 by-pass motoren en 37l verwijderbare container om te voorzien in de hoogste prestaties en capaciteit wanneer er beperkte ruimte is. Voor het opzuigen van allerlei soorten vuil.

  • Compacte afmetingen
  • Roestvaststalen uitvoering
  • Absoluutfiltratie-uitvoering
  • M Klasse sterfilter uitvoering
  • Grote containercapaciteit

Houd het schoon

Werk slimmer, niet harder. Onze experts delen hun tips om de effectiviteit van uw schoonmaakproces te verbeteren, hoe complex uw behoeften ook zijn.

Kwaliteit telt

De industriële stofzuigers van Nilfisk zijn robuust en duurzaam. Roestvrijstalen buizen en zware kunststof mondstukken zorgen ervoor dat ze altijd klaar staan voor routineklussen en continu dagelijks gebruik. 

Houd de afvoer van het afval kort

Intelligente stofafvoer betekent dat u afval rechtstreeks in een plastic zak kunt dumpen - de gebruiker hoeft niet elke keer een afvalbak te zoeken, dus het schoonmaken verloopt sneller en eenvoudiger. 

Voorkom verstoppingen

Automatische filterreiniging bespaart u tijd, elke keer weer. Bij het opstarten verandert de luchtstroom van richting om het filter door te blazen en verstoppingen te voorkomen. (Verkrijgbaar op lichte semi-industriële stofzuigers.) 

Bekijk de statistieken

Een hoge luchtvolumestroom is het beste voor fijn stof en vuil; hoge zuigkracht is het beste voor kleine, zware deeltjes. Bestudeer de technische specificaties om te zien wat voor u het beste werkt.

Industrie - inzichten

Tips en trucs om uw schoonmaak vandaag effectiever te maken