Effectieve reiniging in de agrarische sector

Bespaar tijd bij het schoonmaken. Of u nu een hogedrukreiniger nodig hebt om uw trekker af te spuiten of super-efficiënte schrobzuigmachines om ervoor te zorgen dat voedselproducerende ruimtes voldoen aan de hygiënevoorschriften: met Nilfisk bent u schoner en sneller.

Het beste gereedschap van elke boer

Een hogedrukreiniger van Nilfisk is veelzijdig en hoogst effectief inzetbaar en kan - waar nodig - reinigingsmiddelen en desinfecteermiddelen inzetten. Daarom is hij de eerste keus voor elke boer. Hij is ideaal om voertuigen en faciliteiten schoon te houden en tegelijkertijd het verbruik van water en energie te minimaliseren. En omdat lichte hogedrukreiniging zachter is dan handmatig behandelen, kunnen onze oplossingen ook helpen om de veestapel schoon te houden voorafgaand aan een markt, show of transport.
 

Nieuwe normen stellen

Nilfisk veegmachines zijn verkrijgbaar als opzit- of achterloopveegmachine en bieden antwoord op diverse aandachtspunten in de hygiëne in het bedrijf. Gevaarlijk stof kan eveneens een probleem zijn in agrarische omgevingen, dus we leveren een reeks filters en machines die u helpen om aan alle wettelijke eisen te voldoen. Voer voor de beste resultaten een grondige risico-analyse uit - stof van sommige gewassen is zeer explosief - en neem vervolgens contact op met een betrouwbare dealer voor een locatieonderzoek en een demonstratie van de apparatuur.
 

Mogelijk gemaakt door Nilfisk

Een gespecialiseerd product als het onze vereist een gespecialiseerde schoonmaakoplossing - en Nilfisk kon ons die bieden.

Henning Svoldgaard, Stauning co-founder

Unieke oplossingen

Duizenden bedrijven over de hele wereld gebruiken Nilfisk elke dag om hun efficëntie in het schoonmaken een boost te geven

De Stauning Whisky distilleerderij in West-Jutland wordt gekenmerkt door haar grote liefde voor kwaliteit en de wil om dingen goed te doen. Deze waarden gelden ook voor de manier waarop zij schoonmaken.