Effectieve reiniging in de industrie

Effectief schoonmaken begint met Nilfisk. Uw productielocatie verdient het om Nilfisk-schoon te zijn. Of het nu gaat om een productielijn, werkplaats of magazijn, onze machines zijn ontworpen om tijd te besparen zodat u kunt doen waar u het beste in bent.

Run uw bedrijf effectiever

Nilfisk oplossingen zijn speciaal ontworpen om uw bedrijfsomgeving zo schoon mogelijk te houden. Optimaliseer de productie en productkwaliteit met apparatuur die snelle, betrouwbare reinigingsprestaties levert.

Houd het kort en maak het schoon

Met welk materiaal u ook werkt, wij weten dat een schone omgeving een soepele productie bevordert. De mobiele industriële stofzuigers van Nilfisk kunnen met gemak zware schoonmaakwerkzaamheden en speciale afvaluitdagingen aan, met centrale afzuigsystemen om hele fabrieken onder vlekkeloze omstandigheden te kunnen laten draaien. In combinatie met zeer effectieve veegmachines die ongevallenrisico's elimineren, helpt Nilfisk-apparatuur u om uw productiviteit te maximaliseren en de kostbare schoonmaaktijd te verminderen.

Mogelijk gemaakt door Nilfisk

Nilfisk kwam met een 'vloer-tot-plafond'-oplossing die de snelheid en effectiviteit van de schoonmaakwerkzaamheden van deze typisch New Yorkse firma sterk verbeterde.
 

Amy's Bread

Vier keer sneller

Duizenden bedrijven over de hele wereld gebruiken Nilfisk elke dag om hun efficëntie in het schoonmaken een boost te geven

Een bakkerij en productiefaciliteit voor levensmiddelen van 3000 m² is geen gemakkelijke omgeving om schoon te houden. Amy's Bread werd in die zin geconfronteerd met een breed scala aan uitdagingen en had een eenvoudig, kosteneffectief schoonmaaksysteem nodig dat deze klus kon klaren.