Effectief schoonmaken in de automotive

Bij het schoonmaken in de autobranche begrijpen wij uw behoefte aan snelheid. Voor een effectieve reiniging in showrooms en werkplaatsen is Nilfisk de snelste weg naar een schoon resultaat.

Professionaliseer uw schoonmaak

Of u nu een garage, reparatiecentrum of showroom runt, een schone indruk doet ertoe. Een professioneel niveau van schoonmaken maakt elke keer de juiste indruk en een schone en hygiënische omgeving zorgt ervoor dat het personeel optimaal presteert. De oplossingen van Nilfisk ondersteunen ook uw duurzaamheidsdoelstellingen, met slimme ergonomie zorgen wij voor een zeer efficiënte, zeer effectieve reiniging - wat een beter resultaat oplevert.
 

Intelligentere oplossingen

Vettige vervuiling kan hardnekkig zijn, maar Nilfisk apparatuur brengt de zwaarste uitdagingen in enkele seconden tot een goed einde. Of u nu werkt met een hogedrukreiniger, veegmachine of schrobzuigmachine, onze oplossingen maken het reinigen gemakkelijk met een breed scala aan accessoires die u helpen om uw volledige aandacht aan elk detail te besteden, zodat u uw klanten indrukwekkende resultaten kunt bieden.
 

Mogelijk gemaakt door Nilfisk

Een gespecialiseerd product als het onze vereist een gespecialiseerde schoonmaakoplossing - en Nilfisk kon ons die bieden.

Henning Svoldgaard, Stauning co-founder

Unieke oplossingen

Duizenden bedrijven over de hele wereld gebruiken Nilfisk elke dag om hun efficëntie in het schoonmaken een boost te geven

De Stauning Whisky distilleerderij in West-Jutland wordt gekenmerkt door haar grote liefde voor kwaliteit en de wil om dingen goed te doen. Deze waarden gelden ook voor de manier waarop zij schoonmaken.