Effectief schoonmaken in de bouw

High-efficiency Nilfisk-oplossingen ruimen stof, vuil en puin op voor een snelle en vlekkeloze reiniging, hoe krap uw projectdeadline ook is. Onze stofzuigers zijn ontworpen voor gevaarlijke stoffen en om aan de Europese veiligheidsvoorschriften te voldoen, óf deze te overtreffen, zodat uw projecten op schema blijven.

Bescherm uw mensen

Onze oplossingen pakken de uitdagingen ter plaatse snel aan en maken de weg vrij voor een optimale productiviteit. Een geclassificeerde Nilfisk veiligheidsstofzuiger maakt het mogelijk om verschillende soorten stofdeeltjes te verwijderen, van huisstof tot asbest en andere zeer gevaarlijke stoffen. Al onze apparatuur voldoet aan de Europese normen en onze H-klasse stofzuigers zijn gecertificeerd voor gebruik in gevaarlijke omgevingen. Het resultaat is een veiligere werkomgeving voor uw personeel en betere resultaten voor u en uw klant. 
 

De keuze van professionals

De oplossingen van Nilfisk hebben een eenvoudig doel: beter schoonmaken in minder tijd en de locatie klaar voor oplevering achterlaten. 

Onze heavy-duty industriële apparatuur wordt geleverd met gespecialiseerde filters en robuuste zakken die de meest gevaarlijke deeltjes met gemak aankunnen, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Mogelijk gemaakt door Nilfisk

Een gespecialiseerd product als het onze vereist een gespecialiseerde schoonmaakoplossing - en Nilfisk kon ons die bieden.

Henning Svoldgaard, Stauning co-founder

Unieke oplossingen

Duizenden bedrijven over de hele wereld gebruiken Nilfisk elke dag om hun efficëntie in het schoonmaken een boost te geven

De Stauning Whisky distilleerderij in West-Jutland wordt gekenmerkt door haar grote liefde voor kwaliteit en de wil om dingen goed te doen. Deze waarden gelden ook voor de manier waarop zij schoonmaken.