Speciální nabídka

Čištění podlahy je hračkou s kvalitními podlahovými mycími a zametacími stroji Nilfisk. Naše vysoce výkonná řešení pro stojící i chodící obsluhu zajišťují rychlé pracovní tempo a bezproblémové zvládnutí prachu, špíny a nečistot.

Podlahové mycí a  zametací stroje

81599KčObj. č. 9087390020
AKTUÁLNÍ
CENA
SC401 43 B FULL PKG

SC401 je zkonstruován se zaměřením na minimalizaci spotřeby energie a nákladů na provoz. Mezi hlavní přednosti stroje patří prodloužení pracovního času na jedno nabití, možnost výrazného snížení hlučnosti díky SilentTech řešení, a doplňkový systém pro přesné a úsporné dávkování detergentu.

  • nízká hladina hluku díky systému SilentTechTM
  • elektronická kontrola rychlosti kartáče snižuje spotřebu elektrické energie
  • patentovaná sací lišta s elastickými páskami pro snadnou výměnu stíracích gum
  • volitelný systém pro přesné dávkování detergentu (pro bateriové verze)
  • velmi dlouhá pracovní doba na jedno nabití
8159KčObj. č. 50000494
AKTUÁLNÍ
CENA
SW250 920

Chcete-li udržovat venkovní prostory v té nejlepší možné formě, existuje jednoduché a efektivní řešení. Jednoduše zatlačte na ruční zametací stroj SW250 a pracujte až 6x rychleji než s obyčejným koštětem. Rotační kartáč snadno zamete prach, nečistoty, písek, kamínky, nedopalky cigaret atd.

  • Snadné zametání všemi směry
  • Nastavení hlavního i bočních kartáčů bez nutnosti použití nářadí
  • Nastavitelné madlo a SoftGrip měkčený povrch madla
  • Jednoduchý filtr pro lepší kontrolu prašnosti
  • Objemný zásobník na nečistoty

Udržujte čistotu

Pracujte chytře, ne tvrdě: Naši odborníci sdílejí tipy, jak zvýšit úroveň a rychlost Vašeho čištění, ať už jsou Vaše požadavky jakkoliv náročné.

Co musíte vědět

Při výběru nového podlahového mycího, zametacího nebo kombinovaného stroje zvažte: a) kolik metrů čtverečních potřebujete vyčistit a b) jak rychle si to přejete mít hotové.

Zvažte koupi zařízení 2 v 1

Špičková podlahová mycí zařízení mají sací motor umístěný za čisticí hlavou, jsou vybavena stěrkou pro stírání vody a vysavačem pro odsávání vody a odstranění prachu. Všechny tyto činnosti probíhají současně, což znamená úsporu času.

Vyberte správné pady

Přiložte pady k povrchu: nevhodné pady mohou poškodit čištěný povrch, zatímco správné pady zajistí rychlejší a snadnější čištění. Diamantové pady jsou ještě účinnější.

Úspora detergentu a vody

Pokročilý systém Ecoflex od společnosti Nilfisk nabízí pět různých čisticích programů s možností kalibrování dávkování vody a čisticího prostředku pro různé úrovně čištění. Ecoflex šetří životní prostředí a navíc díky němu ušetříte.

Postřehy z různých odvětví

Tipy a triky, které zlepší Vaše čištění ještě dnes