Efektivní řešení pro instituce a profesionální úklidové společnosti

Usilujte o lepší dojem každým dnem. Řešení od společnosti Nilfisk jsou navrženy tak, aby Vaše provozy vypadaly co nejlépe každý den a přitom šetřily čas i peníze vynaložené na úklid. Díky naší obsáhlé nabídce špičkových vysavačů, podlahových mycích a zametacích strojů snadno odstraníte nečistoty, prach a nepořádek.

Čistotou ke zdraví

Zdraví lidé jsou většinou šťastnější. Bez ohledu na své umístění nebo účel budovy, udržování kvality ovzduší, čistoty a ekologie je zásadním aspektem každé inteligentní strategie čištění.

Nilfisk řešení péče o podlahu napomáhají snižovat spotřebu zdrojů, ale přitom zachovávají maximální hygienický standard.

Vzájemná
spolupráce

Denní čištění by nemělo být rušivé. Čisticí stroje značky Nilfisk jsou dostatečně tiché na to, aby pracovaly kdykoliv přes den a na nejrůznějších místech.

Potřebujete řešení, které šetří čas? Nilfisk podlahové mycí stroje podlahu čistí a vysoušejí během jediného průchodu, čímž účinně snižují dobu čištění o 50% a významně tak zvyšují Vaši produktivitu. Naše balíčky servisních služeb zajišťují, aby délka provozuschopnosti zůstala optimální po celou dobu životnosti stroje.

Efektivní řešení Nilfisk

Po důkladném vyhodnocení byla společnost Nilfisk vybrána jako jediný poskytovatel řešení v oblasti úklidu. Nilfisk je hrdý na to, že může každodenně přispívat ke zvýšení efektivity úklidu a čištění ve společnosti Britannia.

Mahesh Patel, National Account Manager Nilfisk UKI

 
Kvalita je na prvním místě

Miliony společností na světě každý den používají stroje Nilfisk pro zvýšení své efektivity v oblasti úklidu a čištění.