Účinné čištění v zemědělství

Ušetřete čas strávený čištěním. Ať už potřebujete vysokotlaký stroj k umytí traktoru nebo vysoce výkonné podlahové mycí zařízení k udržení podlah v potravinářství v souladu s hygienickými předpisy, čisticí stroje Nilfisk Vám pomohou udržet Váš provoz čistší a za kratší dobu.

Nejlepší volba pro farmáře

Vysokotlaký mycí stroj Nilfisk je nejlepší volbou pro farmáře – je všestranný, vysoce účinný a schopný rozptýlit detergenty a dezinfekční prostředky všude tam, kde je potřeba. Je ideální k udržování čistoty Vašeho technického vybavení, neboť minimalizuje spotřebu energie.

Nová definice standardů

Zametací stroje Nilfisk jsou dostupné ve verzi pro stojící i chodící obsluhu a umožňují rychlou práci v souladu s různými úrovněmi hygienických předpisů.

V zemědělském prostředí může způsobit problém rovněž nebezpečný prach. Z tohoto důvodu nabízíme řadu filtrů a strojů, které Vám pomohou dodržet všechny právní předpisy. Pro dosažení nejlepších výsledků proveďte důkladné posouzení rizik. Prach z některých plodin je vysoce výbušný – kontaktujte proto naše důvěryhodné prodejce, aby si přijeli prohlédnout Vaši lokalitu a doporučili Vám to nejvhodnější řešení.

Efektivní řešení Nilfisk

Speciální výrobky, jako jsou ty naše, vyžadují speciální řešení v oblasti úklidu a společnost Nilfisk nám je poskytla.

 - říká spoluzakladatel společnosti Stauning, Henning Svoldgaard

Jedinečná řešení

Miliony společností na světě každý den používají stroje Nilfisk pro zvýšení své efektivity v oblasti úklidu a čištění.

Lihovar Stauning Whisky v dánském Západním Jutsku je postaven na obrovské lásce ke kvalitě a snaze dělat věci správně. Tyto hodnoty se zde vztahují i na způsob úklidu.