Efektivní čištění v průmyslu

Vaše výrobní hala si zaslouží Nilfisk péči o čistotu. Ať už jde o čištění výrobní linky, dílny nebo studia, naše špičkové stroje jsou zkonstruovány tak, aby Vám ušetřily čas.

Podnikejte lépe

Řešení společnosti Nilfisk jsou speciálně navržena tak, aby pomohla udržet prostředí Vašeho podnikání co nejčistší. Optimalizujte výrobu a kvalitu Vašich produktů pomocí čisticích strojů, které poskytují rychlý a spolehlivý čisticí výkon s dlouhou dobou provozuschopnosti.

Čistěte rychle a efektivně

Dobře víme, že ať už pracujete s jakýmkoliv materiálem, čisté prostředí napomáhá plynulé výrobě. Mobilní průmyslové vysavače Nilfisk dokáží snáze zvládat náročný úklid například specializovaných odpadů. Centralizované vysavače Vám zas umožní udržovat celý provoz v čistotě. V kombinaci s vysoce efektivními zametacími stroji, které eliminují nebezpečí nehod, Nilfisk řešení umožňuje dosažení maximální efektivity čištění, za snížených nákladů.

Efektivní řešení Nilfisk

Společnost Nilfisk pekárně Amy´s Bread přinesla kompletní úklidové řešení, které dramaticky zvýšilo rychlost a efektivitu čištění v provozovně v New Yorku.

– Amy´s Bread

Čtyřikrát rychleji

Miliony společností na světě každý den používají stroje Nilfisk pro zvýšení své efektivity v oblasti úklidu a čištění.

Udržování čistoty ve výrobně pekařských a potravinářských výrobků o rozloze 30 000 m² je tvrdým oříškem. Pekárna Amy's Bread byla postavena před řadu nelehkých úkolů. Jedním z nich bylo vyrovnat se s právními předpisy FDA a OSHA.