Efektivní úklid ve stavebnictví

Efektivní úklid začíná se společností Nilfisk. Vysoce účinná řešení od společnosti Nilfisk odstraňují prach, nečistoty a smetí a umožňují rychlý a účinný úklid, ať už je Váš projekt pod jakýmkoli časovým tlakem. Naše vysavače jsou navrženy tak, aby splňovaly nebo překračovaly evropské bezpečnostní normy a rychle zvládly uklidit nebezpečná prostředí tak, abyste plnili Vaše projekty podle plánu.

Chraňte své zaměstnance

Naše řešení umožňují rychle reagovat na vzniklé problémy na pracovišti a zajišťují optimální produktivitu. Vysavače Nilfisk s bezpečnostní klasifikací dokáží odstranit různé typy prachových částic, od domácího prachu až po azbest a další vysoce nebezpečné látky.

Nejlepší volba pro profesionály

Řešení společnosti Nilfisk mají jednoduchý účel: vyčistit vše lépe, za kratší dobu a připravit tak pracoviště na bezproblémový provoz.  

Naše odolné průmyslové vybavení je dodáváno spolu se specializovanými filtry a kompaktními sáčky, které si poradí s nejnebezpečnějšími prachovými částicemi, a to i za vysokých teplot v těch nejnáročnějších podmínkách.

Efektivní řešení Nilfisk

Speciální výrobky, jako jsou ty naše, vyžadují speciální řešení v oblasti úklidu a společnost Nilfisk nám je poskytla.

 - říká spoluzakladatel společnosti Stauning, Henning Svoldgaard

Jedinečná řešení

Miliony společností na světě každý den používají stroje Nilfisk pro zvýšení své efektivity v oblasti úklidu a čištění.

Lihovar Stauning Whisky v dánském Západním Jutsku je postaven na obrovské lásce ke kvalitě a snaze dělat věci správně. Tyto hodnoty se zde vztahují i na způsob úklidu.