Efektivní čištění v automobilovém průmyslu

Efektivní čištění začíná se společností Nilfisk. Pokud jde o automobilový průmysl, rozumíme Vaší potřebě co nejrychlejšího čištění. Zařízení Nilfisk představují vysoce výkonné řešení pro autosalóny a dílny.

Profesionální čistota

Ať už máte na starost provoz autoservisu, opravářského centra nebo autosalónu, zde všude záleží na čistotě. Profesionální úroveň čistoty působí vždy dobrým dojmem a hygienické prostředí umožní Vašemu personálu podat maximální výkon. Řešení Nilfisk jsou v souladu s principy ekologické udržitelnosti a inteligentní konstrukce našich strojů zajišťuje vysoce efektivní a účinné čištění – to znamená delší provozuschopnost a celkově lepší výsledky.

Chytřejší řešení

Mastné nečistoty může být těžké odstranit, zařízení Nilfisk však zvládnou i ty nejnáročnější úkoly během několika sekund. Ať už pracujete s vysokotlakým čističem, zametacím či podlahovým mycím strojem, naše řešení usnadňují čištění díky široké škále příslušenství, která Vám umožní věnovat maximální pozornost každému detailu.

Efektivní řešení Nilfisk

Speciální výrobky, jako jsou ty naše, vyžadují speciální řešení v oblasti úklidu a společnost Nilfisk nám je poskytla.

 -říká spoluzakladatel společnosti Stauning, Henning Svoldgaard

Jedinečná řešení

Miliony společností na světě každý den používají stroje Nilfisk pro zvýšení své efektivity v oblasti úklidu a čištění.

Lihovar Stauning Whisky v dánském Západním Jutsku je postaven na obrovské lásce ke kvalitě a snaze dělat věci správně. Tyto hodnoty se zde vztahují i na způsob úklidu.