Különleges ajánlat

Válassza a legrövidebb utat a hatékony takarításhoz, takarékoskodjon az idővel és a pénzzel a Nilfisk általános használatú porszívóival. Arra terveztük, hogy minimális erőráfordítással maximálisra növelje hatékonyságát, és különböző munkakörnyezetekben legyen alkalmazható, így nálunk mindig megtalálja a minden igényt kielégítő megoldást.

Általános használatú porszívók

VP300 BASIC HEPA
107415322

Nettó akciós ár: 33.900 Ft Nettó lista ár: 67.300 Ft
AKCIÓ

 


Általános használatú száraz porszívó, mely kiválóan alkalmas könnyen vagy közepesen szennyezett felületek mindennapi tisztítására, úgymint irodák, hotelszobák, kiskereskedelmi üzletek. A VP300 HEPA egyedülálló tulajdonsága, hogy az erős szűrést kombinálták a 800-900W-os motor tisztítási kapacitásával.

  • Hitelesített HEPA szűrő
  • 50 Db(A)-s alacsony zajszint
  • Tartozék-és elektromos kábeltartó

 

 

 

VP300 HEPA
41600871

Nettó akciós ár: 44.900 Ft Nettó lista ár: 72.400 Ft
AKCIÓ

 


Ideális irodákban, hotelszobákban, kiskereskedelmi üzletekben végzett tisztítási feladatok elvégzésére. A HEPA szűrő biztosítja a levegő magasabb minőségű fenntartását a tisztított környezeten belül

  • HEPA szűrő alapfelszereltség
  • Levehető, narancssárga kábel
  • Könnyen szállítható
  • 50 dB(A)-s alacsony zajszint
  • Két választható sebesség

 

 

 

Tartsa tisztán környezetét!

Dolgozzon okosabban, ne keményebben. Szakértőink megosztják Önnel tanácsaikat, hogyan növelheti takarítási folyamatai hatékonyságát, legyenek bármennyire is komplexek elvárásai.

Tisztítsa meg a szűrőt

A szűrő rendszeres tisztításával nagyszerű eredményt ér el minden egyes alkalommal.

Tartsa alacsonyan a zajszintet

Folytassa a takarítást munkaidőben is a rendkívül csendes VP930-as modellel; speciálisan a zajérzékeny területeken való alkalmazásra fejlesztettük ki.

Határozza meg szükségleteit*

A nagy légáramlás a finom porhoz és szennyeződésekhez a legjobb; a nagy szívóerő a kis méretű, de nehéz részecskékhez a legalkalmasabb. Olvassa el a műszaki paramétereket, hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

A légáramlás számít* 

Ne a motor mérete alapján válasszon gépet: ahogy száraz-nedves porszívók esetében is, itt is a légáramlás határozza meg a hatékonyságot. 

Ipari tapasztalatok

Tippek és trükkök, hogyan teheti hatékonyabbá már ma a takarítást