Hatékony tisztítás az intézményekben

A hatékony takarítás a Nilfiskkel kezdődik. Tegyen jobb benyomást nap mint nap. A Nilfisk megoldásait arra terveztük, hogy nap mint nap megőrizzék létesítményei legjobb kinézetét, időt és pénzt takarítva meg az Ön számára. Könnyedén szüntesse meg a szennyeződéseket, port, koszt és egyebeket első osztályú porszívókból, padlótisztítókból és seprőgépekből álló portfoliónkkal.

Nézzen a felszín mögé

Az egészségesebb emberek sokszor boldogabbak is. Az épület helyétől és rendeltetésétől függetlenül, a jó levegőminőség, a tisztaság és a fenntarthatóság biztosítása minden okos takarítási stratégia kritikus eleme. 

A Nilfisk padlóápolási megoldásai segítenek csökkenteni az energiafogyasztást, miközben magas higiénés színvonalat biztosítanak. 

Együttműködünk 

Önnel

A napközben végzett takarítás nem lehet zavaró. A Nilfisk gépei elég csendesek hozzá, hogy bármely munkahelyen, bármikor üzemeltethesse őket. Olyan megoldásra van szüksége, amellyel időt takaríthat meg? Padlótisztítóink egy lépésben tisztítanak és szárítanak, 50%-kal hatékonyabban csökkentve a takarításhoz szükséges időt, és ennek megfelelően növelve a hatékonyságot. Szolgáltatás csomagjaink gondoskodnak róla, hogy az üzemidő a gép teljes életciklusa során optimális maradjon.

A Nilfisket ajánlják

Egy olyan speciális termék, mint a miénk, speciális takarítási megoldást igényel, amit a Nilfisk meg is ad nekünk

Henning Svoldgaard, Stauning társalapítója

Egyedi megoldások

Világszerte több ezer vállalat növeli takarítási hatékonyságát a Nilfisk segítségével

A Jylland nyugati részén működő Stauning Whisky szeszüzemében nagy hagyománya van a minőségnek és a helyes munkavégzésnek. Ezeket az értékeket a takarításban is alkalmazzák.