Hatékony tisztítás az autóiparban, műhelyekben, autószalonokban

A hatékony takarítás a Nilfiskkel kezdődik. Ha automatizált takarításra kerül a sor, megértjük a gyors megoldással kapcsolatos igényeit. Nagy teljesítményű takarítás a bemutató termekben és a műhelyekben, a Nilfisk a leggyorsabb módja a takarításnak.

Professzionálisan tiszta

Üzemeltessen garázst, szerelőműhelyet vagy bemutatótermet, a tisztaság mindenütt számít. A professzionális tisztaság mindig a lehető legjobb benyomást kelti, és a higiénikus környezetben a személyzet mindig a legjobb teljesítményét nyújtja. A Nilfisk megoldások a fenntarthatósági célokat is támogatják, innovatív megoldások biztosítják a nagy hatékonyságú tisztítást - ami hosszabb üzemidőről és jobb végeredményről gondoskodik.

Okosabb megoldások

A zsíros szennyeződés makacs lehet, azonban a Nilfisk berendezései a legnagyobb kihívásokkal is másodpercek alatt megbirkóznak. Dolgozzon akár magasnyomású mosóval, seprőgéppel vagy padlótisztítókkal, megoldásaink tartozékok széles palettájával egyszerűsítik le a takarítást, így segítenek Önnek teljes egészében minden egyes részletre összpontosítani, Ön pedig lenyűgöző eredményeket mutathat fel ügyfelei számára.

A Nilfisket ajánlják

Egy olyan speciális termék, mint a miénk, speciális takarítási megoldást igényel, amit a Nilfisk meg is ad nekünk

Henning Svoldgaard, Stauning társalapítója

Egyedi megoldások

Világszerte több ezer vállalat növeli takarítási hatékonyságát a Nilfisk segítségével

A Jylland nyugati részén működő Stauning Whisky szeszüzemében nagy hagyománya van a minőségnek és a helyes munkavégzésnek. Ezeket az értékeket a takarításban is alkalmazzák.