Hatékony tisztítás az építőiparban

A hatékony takarítás a Nilfiskkel kezdődik. A kiváló hatékonyságú Nilfisk berendezések eltüntetik a port, a szennyeződéseket és a szemetet, gyors és makulátlan tisztaságot kínálnak – nem számít, mennyire szoros az Ön ütemterve. Porszívóinkat úgy terveztük meg, hogy eleget tegyenek vagy túlteljesítsék az európai szabványok előírásait, gyorsan megküzdjenek a veszélyes porral, és ne akasszák meg az Ön munkamenetét. 

Védje alkalmazottait

Megoldásaink könnyedén megküzdenek a helyszíni kihívásokkal, megtisztítva az utat az optimális hatékonyság számára. Egy adott biztonsági osztályba sorolt Nilfisk porszívóval különböző típusú porokat távolíthat el, a házi portól egészen az azbesztig és egyéb fokozottan veszélyes anyagokig. 

A szakemberek 

választása

A Nilfisk megoldásainak egy igen egyszerű célja van: jobban és rövidebb idő alatt tisztítani, és átadásra készen hagyni maguk mögött a megtisztított területet.

Nagy teljesítményű ipari berendezéseink speciális szűrőkkel és robusztus zsákokkal vannak ellátva, ezáltal képesek könnyedén megbirkózni a legveszélyesebb részecske hulladékokkal, még a legmelegebb és legnagyobb kihívást jelentő környezetben is.

A Nilfisket ajánlják

Egy olyan speciális termék, mint a miénk, speciális takarítási megoldást igényel, amit a Nilfisk meg is ad nekünk

Henning Svoldgaard, Stauning társalapítója

Egyedi megoldások

Világszerte több ezer vállalat növeli takarítási hatékonyságát a Nilfisk segítségével

A Jylland nyugati részén működő Stauning Whisky szeszüzemében nagy hagyománya van a minőségnek és a helyes munkavégzésnek. Ezeket az értékeket a takarításban is alkalmazzák.