Hatékony tisztítás a mezőgazdaságban

Spóroljon időt a takarítással! Akár egy magasnyomású mosóra van szüksége, hogy traktorját letisztítsa, vagy szuperhatékony padlótisztítókra, hogy az élelmiszer-gyártó területeken eleget tegyen a higiéniai előírásoknak, a Nilfisk mindig fokozza a tisztaságot és a gyorsaságot.

A gazdák legkedveltebb eszköze

Sokoldalú és nagy hatékonyságú, képes bárhol szétoszlatni a tisztító- és fertőtlenítőszereket, ahol csak szükség van rájuk, a Nilfisk magasnyomású mosója a gazdák legkedveltebb eszköze. Ideális megoldás járművek és létesítmények tisztán tartására, miközben minimálisra csökkenti az energiafogyasztást. És mivel a kisnyomású mosás gyengédebb, mint a kézi, megoldásaink segíthetnek az állatállomány tisztán tartásában értékesítés, kiállítások és szállítás előtt.

Újradefiniáljuk a szabványokat

A Nilfisk seprőgépei vezetőüléses és gyalogkíséretű modellekben érhetők el, és gyorsan küzdenek meg a különböző higiéniai feladatokkal. A veszélyes por is problémát jelenthet a mezőgazdasági környezetben, ezért különböző szűrők és gépek széles skáláját kínáljuk Önnek, hogy valamennyi szabályozási követelménynek megfeleljen. A legjobb eredmények elérése érdekében végezzen alapos kockázatértékelést - egyes növények pora fokozottan robbanásveszélyes - és keressen fel egy megbízható kereskedőt, aki helyszíni felmérést végez és termékbemutatót tart Önnek.

Támogatja a Nilfisk

Egy olyan speciális termék, mint a miénk, speciális takarítási megoldást igényel, amit a Nilfisk meg is ad nekünk

Henning Svoldgaard, Stauning társalapítója

Egyedi megoldások

Világszerte több ezer vállalat növeli takarítási hatékonyságát a Nilfisk segítségével

A Jylland nyugati részén működő Stauning Whisky szeszüzemében nagy hagyománya van a minőségnek és a helyes munkavégzésnek. Ezeket az értékeket a takarításban is alkalmazzák.