Ειδικές προσφορές

Εύκολη δουλειά με βαρύ φορτίο ρύπων. Οι βιομηχανικές απορροφητικές σκούπες αντιμετωπίζουν τα πάντα, από την επικίνδυνη ή δυνητικά εύκαυστη σκόνη έως τον σχολαστικό καθαρισμό που απαιτείται στην παραγωγή φαρμάκων και τροφίμων. 

Βιομηχανικές απορροφητικές σκούπες

ID : 4010500033
S2B-L50-Βιομηχανικός Απορροφητήρας Υγρών - Στερεών

Ισχυρή και αξιόπιστη. Σχεδιασμένη για τη συλλογή υγρού και ξηρού υλικού. Κάδος 50L ή 100L που μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να αδειάσει. Το μικρό μέγεθος και ο εργονομικός σχεδιασμός την καθιστούν μια εύκολα μεταφερόμενη λύση.

  • Ισχύς 2 ή 3 kW
  • Διαθέσιμη για κλάσεις σκόνης L, M
  • Μικρό μέγεθος
  • Ισχυρή και αξιόπιστη
  • Εύκολα μεταφερόμενη
ID : 4012300054
 
VHS110 Z22 EXA-Βιομηχανικός Απορροφητήρας Υγρών - Στερεών

Η VHS110 Z22 είναι η καινοτόμος μονοφασική βιομηχανική απορροφητική σκούπα για χρήση σε περιβάλλον με εκρηκτικές σκόνες ATEX Τύπου 22.Χάρη  στην χρήση  κινητήρα χωρίς ψήκτρες εξασφαλίζεται υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

  • ATEX  Z22 πιστοποίηση
  • Υψηλή απόδοση
  • Προαιρετικά φίλτρα  HEPA14 ή ULPA15
  • Ανοξείδωτος αφαιρούμενος  κάδος  37L

Διατήρηση της καθαριότητας

Εργαστείτε πιο έξυπνα, όχι πιο δύσκολα. Οι ειδικοί μας μοιράζονται τις συμβουλές τους για το πώς θα αυξήσετε την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών καθαρισμού, όσο περίπλοκες κι εάν είναι οι ανάγκες σας.

Η ποιότητα μετράει

Οι βιομηχανικές απορροφητικές σκούπες της Nilfisk είναι στιβαρές και ανθεκτικές. Οι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα και τα πλαστικά ακροφύσια βαρέως τύπου διασφαλίζουν την ετοιμότητα για τη συνεχή καθημερινή χρήση ρουτίνας. 

Γρήγορη απόρριψη

Η ευφυής απόρριψη σκόνης σάς επιτρέπει να αδειάζετε τα απόβλητα απευθείας σε μια πλαστική σακούλα - ο χειριστής δεν χρειάζεται να αναζητά έναν κάδο κάθε φορά, επομένως ο καθαρισμός γίνεται πιο γρήγορα και πιο εύκολα. 

Αποκλείστε τις εμπλοκές

Ο αυτόματος καθαρισμός φίλτρου εξοικονομεί χρόνο, πάντα. Κατά την εκκίνηση, το ρεύμα αέρα αλλάζει, εκπλένοντας το φίλτρο και αποτρέποντας τις εμπλοκές. (Διατίθεται στις ελαφριές ημιβιομηχανικές απορροφητικές σκούπες.) 

Ελέγξτε τα στατιστικά

Η υψηλή ροή αέρα είναι καλύτερη για λεπτή σκόνη και ρύπους, ο υψηλός βαθμός αναρρόφησης είναι καλύτερος για μικρά, βαριά σωματίδια. Ελέγξτε τις τεχνικές προδιαγραφές για να βρείτε ποιο είναι καλύτερο για εσάς.

Πληροφορίες των κλάδων

Συμβουλές και κόλπα για να κάνετε τον καθαρισμό πιο αποτελεσματικό σήμερα