Ο αποτελεσματικός καθαρισμός στη Ιδρύματα / Επαγγελματικοί χώροι

Ο αποτελεσματικός καθαρισμός ξεκινά με Nilfisk Μπορείτε να κάνετε καλύτερη εντύπωση κάθε ημέρα. Οι λύσεις της Nilfisk είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να διατηρούν τις εγκαταστάσεις σας σε άριστη εμφάνιση κάθε ημέρα, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρόνο και χρήμα. Μπορείτε, χωρίς κόπο, να εξαλείψετε ακαθαρσίες, σκόνη, ακαταστασία και άλλα, με το χαρτοφυλάκιό μας από κορυφαίες απορροφητικές σκούπες, μηχανήματα πλυσίματος-στεγνώματος και σάρωθρα.

Φροντίδα όχι μόνο για την επιφάνεια

Οι άνθρωποι που είναι πιο υγιείς τείνουν να είναι πιο χαρούμενοι. Ανεξάρτητα από τη θέση ή τον σκοπό ενός κτηρίου, η διατήρηση της ποιότητας του αέρα, της καθαριότητας και της βιωσιμότητας, αποτελεί μια κρίσιμη πτυχή σε κάθε στρατηγική έξυπνου καθαρισμού. 

Οι λύσεις φροντίδας δαπέδων της Nilfisk βοηθούν στη μείωση της κατανάλωσης των πόρων, διατηρώντας παράλληλα ένα ισχυρό πρότυπο υγιεινής. 

Εργαζόμαστε μαζί με εσάς

Ο καθαρισμός κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν θα πρέπει να ενοχλεί. Τα μηχανήματα της Nilfisk είναι αρκετά αθόρυβα ώστε να μπορούν να λειτουργούν σε κάθε χώρο εργασίας, οποιαδήποτε στιγμή. Χρειάζεστε μια λύση για εξοικονόμηση χρόνου; Τα μηχανήματα πλυσίματος-στεγνώματος καθαρίζουν και στεγνώνουν σε ένα πέρασμα, μειώνοντας αποτελεσματικά τον χρόνο καθαρισμού κατά 50% και αυξάνοντας αντίστοιχα την παραγωγικότητα. Τα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρουμε διασφαλίζουν ότι ο χρόνος σε λειτουργία θα παραμένει βελτιστοποιημένος σε όλη τη διάρκεια ζωής ενός μηχανήματος.

Με τη δύναμη της Nilfisk

Έπειτα από μια ενδελεχή αξιολόγηση, η Nilfisk επιλέχθηκε ως ο αποκλειστικός πάροχος της εταιρείας για λύσεις καθαρισμού και είναι περήφανη που βοηθά τον όμιλο Britannia να καθαρίζει πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά, κάθε μέρα.

Mahesh Patel, National Account Manager Nilfisk UKI

Κύριο μέλημα η ποιότητα

 

Χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν καθημερινά Nilfisk για να ενισχύσουν την απόδοση καθαρισμού