Ο αποτελεσματικός καθαρισμός στη Βιομηχανία

Ο αποτελεσματικός καθαρισμός ξεκινά με Nilfisk Η παραγωγική σας εγκατάσταση αξίζει την καθαριότητα Nilfisk. Είτε πρόκειται για μια γραμμή παραγωγής είτε για ένα συνεργείο ή στούντιο, τα κορυφαία μηχανήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να εξοικονομείτε χρόνο, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη δική σας δουλειά καλύτερα. 

Καλύτερη λειτουργία της επιχείρησής σας

Οι λύσεις της Nilfisk είναι ειδικά σχεδιασμένες έτσι ώστε να σας βοηθούν να διατηρείτε το επιχειρηματικό σας περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο καθαρό. Βελτιστοποιήστε την παραγωγή και την ποιότητα των προϊόντων σας με εξοπλισμό που παρέχει γρήγορη, αξιόπιστη απόδοση καθαρισμού, ενώ συνεισφέρει στη διασφάλιση περισσότερου χρόνου λειτουργίας.

Ταχύτητα και καθαριότητα

Οποιοδήποτε υλικό κι εάν χειρίζεστε, γνωρίζουμε ότι ένα καθαρό περιβάλλον συμβάλλει στην απρόσκοπτη παραγωγή. Οι κινητές βιομηχανικές απορροφητικές σκούπες της Nilfisk μπορούν να αναλάβουν τον βαρέως τύπου καθαρισμό και τις προκλήσεις εξειδικευμένων αποβλήτων με ευκολία, με κεντρικά συστήματα κενού που διατηρούν άψογη καθαριότητα σε ολόκληρη την εγκατάσταση. Σε συνδυασμό με υψηλής απόδοσης μηχανήματα σάρωθρων που εξαλείφουν τους κινδύνους ατυχημάτων, ο εξοπλισμός της Nilfisk συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητάς σας και στη μείωση του δαπανηρού χρόνου καθαρισμού.

Με τη δύναμη της Nilfisk

Η Nilfisk ανταποκρίθηκε με μια λύση καθαρισμού από το δάπεδο έως την οροφή, η οποία αύξησε σημαντικά την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών καθαρισμού στην εταιρεία βασικών τροφίμων της Νέας Υόρκης.

Amy's Bread

Τέσσερις φορές πιο γρήγορα

Χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν καθημερινά Nilfisk για να ενισχύσουν την απόδοση καθαρισμού

Μια εγκατάσταση αρτοποιΐας και παραγωγής τροφίμων, έκτασης 30.000 τετραγωνικών ποδιών, δεν αποτελεί εύκολο περιβάλλον για τη διατήρηση της καθαριότητας. Αντιμετωπίζοντας μια πληθώρα προκλήσεων για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς FDA και OSHA, η εταιρεία Amy's Bread χρειαζόταν ένα εύκολο και οικονομικό σύστημα καθαρισμού που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στη δουλειά αυτή.