Ο αποτελεσματικός καθαρισμός Οικοδομές και κατασκευές

Ο αποτελεσματικός καθαρισμός ξεκινά με Nilfisk Οι υψηλής απόδοσης λύσεις της Nilfisk καθαρίζουν σκόνη, ρύπους και ακαθαρσίες και επιτυγχάνουν γρήγορο και άψογο καθαρό αποτέλεσμα - ανεξάρτητα από το πόσο λίγο χρόνο διαθέτετε. Σχεδιασμένες έτσι ώστε να ικανοποιούν ή να υπερβαίνουν τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφάλειας, οι απορροφητικές σκούπες αντιμετωπίζουν τις επικίνδυνες ακαθαρσίες γρήγορα ώστε εσείς να εκτελείτε τα έργα σας απρόσκοπτα.  

Προστατέψτε τους ανθρώπους σας

Οι λύσεις μας αντιμετωπίζουν γρήγορα τις προκλήσεις των εργοταξίων, καθαρίζοντας τον δρόμο για τη βέλτιστη παραγωγικότητα. Μια απορροφητική σκούπα κατηγορίας ασφάλειας από τη Nilfisk επιτρέπει την απομάκρυνση διαφόρων τύπων σωματιδίων, από οικιακή σκόνη έως και αμίαντο και άλλες εξαιρετικά επικίνδυνες ουσίες. 

Το σύνολο του εξοπλισμού μας συμμορφώνεται με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και, οι απορροφητικές σκούπες κατηγορίας Η είναι πιστοποιημένες για χρήση σε επικίνδυνα περιβάλλοντα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ασφαλέστερο περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό σας και καλύτερα αποτελέσματα για εσάς και τους πελάτες σας.  

Η επιλογή των επαγγελματιών

Οι λύσεις της Nilfisk έχουν έναν απλό σκοπό: να καθαρίζουν καλύτερα σε λιγότερο χρόνο και να αφήνουν τον χώρο έτοιμο προς παράδοση. 

Ο βαρέως τύπου βιομηχανικός εξοπλισμός μας διατίθεται μαζί με εξειδικευμένα φίλτρα και στιβαρές σακούλες, κατάλληλα για τα απόβλητα των περισσότερων επικίνδυνων σωματιδίων, ακόμη και σε περιβάλλοντα με υψηλές θερμοκρασίες και ιδιαίτερες προκλήσεις.

Με τη δύναμη της Nilfisk

Ένα εξειδικευμένο προϊόν όπως το δικό μας χρειάζεται και μια εξειδικευμένη λύση καθαρισμού, και η Nilfisk την παρέχει,

δήλωσε ο συνιδρυτής της Stauning, Henning Svoldgaard.

Μοναδικές λύσεις

Χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν καθημερινά Nilfisk για να ενισχύσουν την απόδοση καθαρισμού

Πίσω από το αποστακτήριο ουίσκι Stauning της Δυτικής Γιουτλάνδης βρίσκεται η μεγάλη αγάπη για την ποιότητα, καθώς και η θέληση να γίνονται όλα σωστά. Αυτές οι αξίες εφαρμόζονται επίσης και στον τρόπο καθαρισμού.