Ο αποτελεσματικός καθαρισμός στη γεωργία

Εξοικονόμηση χρόνου στον καθαρισμό. Είτε χρειάζεστε ένα πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης για να πλύνετε το τρακτέρ είτε υπεραποδοτικά μηχανήματα πλυσίματος-στεγνώματος για να διατηρήσετε τους χώρους παραγωγής τροφίμων συμβατούς με τους κανονισμούς υγιεινής, η Nilfisk σάς βοηθά να καθαρίσετε καλύτερα και πιο γρήγορα.

Το εργαλείο που επιλέγουν οι αγρότες

Ευέλικτο και εξαιρετικά αποδοτικό, με τη δυνατότητα διασποράς του απορρυπαντικού ή του απολυμαντικού όπου χρειάζεται, ένα πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης της Nilfisk αποτελεί την επιλογή για τον αγρότη. Είναι ιδανικό για τη διατήρηση της καθαριότητας οχημάτων και εγκαταστάσεων, ενώ ελαχιστοποιεί και την κατανάλωση των πόρων kαι καθώς το πλύσιμο υπό ελαφριά πίεση είναι πιο απαλό από το χειροκίνητο τρίψιμο, οι λύσεις μας μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διατήρηση της καθαριότητας των εκτρεφόμενων ζώων πριν από την αγορά, την έκθεση ή τη μεταφορά.

Επαναπροσδιορισμός των προτύπων

Τα σάρωθρα Nilfisk διατίθενται ως μοντέλα καθιστού ή πεζού χειριστή και ολοκληρώνουν γρήγορα τη δουλειά πολλών διαφορετικών πτυχών υγιεινής. Η επικίνδυνη σκόνη μπορεί επίσης να αποτελεί ένα πρόβλημα στα γεωργικά περιβάλλοντα. Για αυτό παρέχουμε μια γκάμα φίλτρων και μηχανημάτων που σας βοηθούν να συμμορφώνεστε με όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις. Για βέλτιστα αποτελέσματα, εκτελέστε μια σχολαστική αξιολόγηση κινδύνου - η σκόνη από κάποιες καλλιέργειες είναι εξαιρετικά εκρηκτική - και απευθυνθείτε σε έναν αξιόπιστο αντιπρόσωπο για να κανονίσετε μια επιτόπου μελέτη και επίδειξη εξοπλισμού.

Με τη δύναμη της Nilfisk

Ένα εξειδικευμένο προϊόν όπως το δικό μας χρειάζεται και μια εξειδικευμένη λύση καθαρισμού, και η Nilfisk την παρέχει,

δήλωσε ο συνιδρυτής της Stauning, Henning Svoldgaard

Μοναδικές λύσεις

Χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν καθημερινά Nilfisk για να ενισχύσουν την απόδοση καθαρισμού

Πίσω από το αποστακτήριο ουίσκι Stauning της Δυτικής Γιουτλάνδης βρίσκεται η μεγάλη αγάπη για την ποιότητα, καθώς και η θέληση να γίνονται όλα σωστά. Αυτές οι αξίες εφαρμόζονται επίσης και στον τρόπο καθαρισμού.