Speciální nabídka

Udělejte z úklidu silně znečištěných míst jednoduchou záležitost. Naše průmyslové vysavače řeší vše od nebezpečného nebo potenciálně hořlavého prachu až po precizní čištění ve farmaceutickém a potravinářském sektoru.

Průmyslové  vysavače

15999KčObj. č. 107412107
AKTUÁLNÍ
CENA
ATTIX 44-2L IC MOBILE 230V 50/60HZ EU

ATTIX 44 nabízí pozoruhodnou výkonnost díky systému automatického čištění filtru InfiniClean™, který udržuje sací výkon na vysoké úrovni a snižuje prostoje v práci na minimum. Omyvatelný PTFE filtr s dlouhou životností navíc minimalizuje náklady na údržbu a tím i celkové provozní náklady. 

  • Automatický systém čištění filtru InfiniClean™
  • PTFE filtr s dlouhou životností a nepřilnavou membránou s účinností filtrace minimálně 99,9%
  • Unikátní systém duální filtrace při doplnění vysavače o HEPA filtr
  • Nádoba s objemem 42 litrů, odolná, ocelová kola a robustní nárazník
  • MultiFit systém příslušenství umožňuje různorodé využití vysavače
39990KčObj. č. 4012300068
AKTUÁLNÍ
CENA
VHS120

Model VHS120 o výkonu 2 kW je vhodný pro vysávání mokrých i suchých materiálů. Je velmi kompaktní, ale přitom vybaven zásobníkem o obsahu 37 litrů. Poskytuje vynikající výkon, je k dispozici ve třídě M a H a s HEPA filtrem pro vysávání toxického materiálu. Varianta MC může být vybavena systémem Longopac®.

  • Kompaktní rozměry
  • Verze z nerezové oceli
  • Absolutní filtr HEPA H14 (standardně u AU modelů)
  • Vysoká kapacita kontejneru
  • Kontejner lze snadno odejmout a vyprázdnit

Udržujte čistotu

Pracujte chytřeji, ne usilovněji: naši odborníci sdílejí tipy, jak zlepšit úroveň a rychlost Vašeho úklidu, ať už jsou Vaše požadavky jakkoliv náročné.

Na kvalitě záleží

Průmyslové vysavače Nilfisk jsou robustní a odolné. Trubky vyrobené z nerezové oceli a plastové hubice jsou zkonstruované pro vysoké zatížení a připraveny k nepřetržitému dennímu použití.

Rychlá likvidace nahromaděných nečistot

Systém inteligentní likvidace prachu umožňuje odkládání odpadu přímo do plastového sáčku, díky čemuž obsluha nemusí pokaždé vyhledávat popelnici. O to je čištění rychlejší a jednodušší. 

Bez ucpání

Automatické čištění filtrů šetří Váš čas. Při spuštění vysavače proud vzduchu očistí filtr a zabrání tak jeho ucpání. (Tato funkce je dostupná u lehkých polo-průmyslových vysavačů.) 

Naše rada

Veliký proud vzduchu je nejlepší při odstraňování jemného prachu a nečistot; malých a těžkých částic se nejlépe zbavíte při vysokém stupni odsávání. Zkontrolujte proto technické parametry vysavače, ať zjistíte, které řešení je pro Vás nejvhodnější.

Postřehy z různých odvětví

Tipy a triky, které zlepší Vaše čištění ještě dnes