Speciální nabídka

Vydejte se vstříc efektivnímu čištění a ušetřete čas i peníze s komerčním vysavačem Nilfisk. Toto řešení bylo navrženo tak, aby vyhovovalo nejrůznějším pracovním prostředím.

Komerční vysavače

18999KčObj. č. 50000209
Aktuální
cena
CAR275-EU 75L 230V 50/60HZ

Perfektní řešení pro čištění středně velkých oblastí či prostorů s náročným provozem. Čistič koberců CAR275 bez problému plní nároky na kvalitní čištění koberců v kancelářích, školách, na letištích, v restauracích, v hotelech, obchodních centrech a na dalších místech s nepřetržitým provozem.

  • Velká nádrž na nečistoty má vypouštěcí hadici; nádobu není potřeba tak často vyprazdňovat
  • Vyšší tlak čerpadla ve srovnání s konkurencí zajišťuje rovnoměrný a důkladný postřik koberce vodou 
  • Nádrž a šasi jsou integrované do jedné části
  • Nádrž můžete snadno vyprazdňovat i během chodu motoru

Udržujte čistotu

Pracujte chytřeji, ne usilovněji: Naši odborníci sdílejí tipy, jak zlepšit úroveň a rychlost Vašeho úklidu, ať už jsou Vaše požadavky jakkoliv náročné.

Snadné vyprazdňování

Velká regenerační nádrž pojme značné množství špinavé vody a díky tomu ji uživatel nemusí tak často vyprazdňovat. V případě, kdy se tak ovšem stane, lze nádrž jednoduše vyprázdnit bez demontáže motoru.

Udržujte nízkou hladinu hluku

Provádějte úklid v průběhu pracovní doby s pomocí mimořádně tichého vysavače VP930, který je speciálně navržen pro oblasti citlivé na hluk.

Seznamte se s ověřenými poznatky

Silný proud vzduchu je nejlepší pro odstraňování jemného prachu a nečistot; malých, těžkých částic se nejlépe zbavíte vysokým stupněm odsávání. Prostudujte si proto pečlivě technické parametry vysavače ať zjistíte, jaké řešení je pro Vás nejvhodnější.

Průtok vzduchu je zásadní

Podobně jako u mokro-suchých vysavačů si nevybírejte vysavač na základě velikosti motoru, neboť účinnost zařízení je dána proudem vzduchu.

Postřehy z různých odvětví

Tipy a triky, které zlepší Vaše čištění ještě dnes