Oferte speciale

Folosiți gama Nilfisk de mașini de spălat-aspirat și mașini de măturat pentru curățenie dintr-o singură trecere. Soluțiile noastre conduse și sau împinse, extrem de eficiente, îndepărtează rapid praful, murdăria și deșeurile, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de cea mai rapidă curățenie.

Mașini de spălat-aspirat și mașini de măturat

€ 1905 Preţ lista: €3.211
ID 9087392020
Oferte
speciale
SC401 43 E

Mașină de frecat/aspirat împinsă. Versiunea 230 V cu perie.

  • Nivel de zgomot redus
  • Diametru perie/pad: 430/430 (mm)
  • Lăţime lamelă: 720 (mm)
  • Rezervor de apă curată/ murdară 30 /30 l
€ 3018 Preţ lista: €5.087
ID 9087390020
Oferte
speciale
SC401 B Full package

Mașină de frecat/aspirat împinsă cu alimentare pe baterii, încărcător inclus. SC401 crește eficiența zilnică a curățării.

  • Nivel de zgomot redus
  • Indicator de încărcare a acumulatorului
  • Diametru perie/pad: 430/430 (mm)
  • Lăţime lamelă: 720 (mm)
  • Rezervor de apă curată/ murdară 30 /30 l
 
 

Mențineți curățenia

Lucrați mai inteligent, nu mai greu. Experții noștri vă pun la dispoziție recomandări asupra modului de îmbunătățire a eficacității procesului de curățenie, oricât v-ar fi de complexe nevoile.

Dețineți cunoștințele

Când alegeți o nouă mașină de spălat-aspirat, mașină de măturat sau o mașină hibridă, țineți cont de următoarele a) câți metri pătrați aveți de curățat și b) cât de rapid doriți să faceți acest lucru.

Stabiliți ca obiectiv un echipament 2 în 1

Mașinile de spălat-aspirat de clasă superioară au un motor de aspirare poziționat în spatele punții de spălat, o racletă pentru îndepărtarea apei și un aspirator pentru curățare/uscare/ștergerea prafului, toate dintr-o singură trecere. Adică se efectuează două activități în timpul unei singure activități.

Selectați padurile adecvate

Corelați padurile cu suprafața: padurile neadecvate pot produce avarii, iar padurile adecvate vor asigura o curățare mai rapidă și mai ușoară. Padurile diamant sunt chiar mai eficace.

Economii de timp

Prin atingerea unui buton, sistemul Ecoflex avansat de la Nilfisk oferă cinci programe diferite, cu opțiuni care comandă utilizarea apei și a detergentului pentru diverse niveluri de curățenie și o opțiune de spălare cu presiune înaltă pentru suprafețe foarte murdare.

Informații din industrie

Sfaturi și recomandări pentru o curăţenie mai eficientă