Puhdistus tehokkaasti teollisuudessa

Tehokas puhdistus alkaa Nilfiskistä. Tuotantotilasi ansaitsevat olla Nilfisk-puhtaita. Olipa kyse tuotantolinjasta, korjaamosta tai studiosta, luokkamme parhaat koneet on suunniteltu säästämään aikaa, jotta voit keskittyä ydinosaamiseesi. 

Pyöritä liiketoimintaasi entistä tehokkaammin

Nilfiskin ratkaisut on suunniteltu pitämään liiketoimintatilat mahdollisimman puhtaina. Voit optimoida tuotannon ja tuotteiden laadun laitteilla, jotka puhdistavat nopeasti ja luotettavasti ja auttavat osaltaan karsimaan toimintakatkoksia.

Siivoa nopeasti ja hyvin

Tiedämme, että puhdas ympäristö helpottaa tuotantoa, olipa käsiteltävä materiaali mitä tahansa. Nilfiskin liikuteltavat teollisuusimurit selviävät kevyesti raskaan sarjan siivouksesta ja erityisen haastavista jätteistä. Keskusimurijärjestelmillä puolestaan voi pitää kokonaisia laitoksia putipuhtaina. Kun tähän yhdistetään erittäin tehokkaat lakaisukoneet, joilla voi raivata onnettomuusriskin aiheuttajat, Nilfiskin laitteet auttavat maksimoimaan tuottavuuden ja nopeuttamaan kalliiksi käyvää siivousta.

Voimanlähteenä Nilfisk

Nilfisk answered with a floor-to-ceiling solution that dramatically boosted the speed and effectiveness of the New York staple's cleaning operation.

Amy's Bread

Neljä kertaa nopeammin

Tuhannet yritykset eri puolilla maailmaa tehostavat puhdistustehokkuuttaan Nilfiskin avulla joka päivä

Kun leipomon ja elintarvikejalostamon pinta-ala on 7800 m², sitä ei ole helppo pitää puhtaana. FDA- ja OSHA-määräysten noudattaminen on haastavaa, joten Amy's Bread tarvitsi helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan siivousjärjestelmän, jolla työ valmistuu ripeästi.