Puhdistus  maataloudessa

Säästä aikaa puhdistuksessa. Tarvitsitpa painepesurin traktorin huuhteluun tai supertehokkaan yhdistelmäkoneen, jolla elintarviketuotantoalueet voi pitää hygieniamääräysten mukaisena, Nilfisk auttaa hoitamaan puhdistustyöt nopeasti.

Maanviljelijän suosikkityökalu

Nilfiskin monipuolinen ja erittäin tehokas painepesuri pystyy levittämään pesu- tai desinfiointiaineita sinne missä niitä tarvitaan. Siksi se on maanviljelijän suosikkityökalu. Se sopii ihanteellisesti työkoneiden ja tilojen pitämiseen puhtaana mahdollisimman vähäisin voimavaroin.

Standardit uusiksi

Nilfiskin lakaisukoneita saa päältä tai kävellen ohjattavina malleina. Niillä voi hoitaa nopeasti monenlaisia hygieniahuolia.
Vaarallinen pöly voi olla ongelma maatalousympäristössä, joten meiltä saa erilaisia suodattimia ja koneita, joiden avulla pystyt noudattamaan kaikkia määräyksiä. Saat parhaan tuloksen tekemällä perinpohjaisen riskianalyysin – joidenkin satokasvien pöly on erittäin räjähtävää – ja tilaamalla luotetulta jälleenmyyjältä käyttökohteen kartoituksen ja laite-esittelyn.

Voimanlähteenä Nilfisk

Tuotteemme on erikoistunut, joten se vaatii erikoistuneen puhdistusratkaisun – ja Nilfisk toimitti juuri sellaisen

sanoo Henning Svoldgaard, yksi Stauningin perustajista.

Ainutlaatuisia ratkaisuja

Tuhannet yritykset eri puolilla maailmaa tehostavat puhdistustehokkuuttaan Nilfiskin avulla joka päivä

Länsi-Jyllannin Stauning Whisky -tislaamon taustalla on suuri kiintymys laatuun ja tahto tehdä asiat kunnolla. Nämä arvot koskevat myös tapaa, jolla he siivoavat.

Täytä oikealla oleva lomake.