Hatékony tisztítás az iparban

A hatékony takarítás a Nilfiskkel kezdődik. Az Ön létesítménye is megérdemli, hogy egy igazi Nilfisk géppel tartsa tisztán. Legyen szó gyártósorokról vagy műhelyekről, osztályukban a legjobb gépeinket úgy terveztük meg, hogy időt takarítsanak meg Önnek, így Ön azt teheti, amiben a legjobb. 

Vezesse vállalatát hatékonyabban és tisztábban

A Nilfisk megoldásait kifejezetten arra tervezték, hogy a lehető legtisztábban tartsák környezetét. Optimalizálja a termelést és a termékminőséget egy olyan berendezéssel, amely gyors, megbízható teljesítményt nyújt és hosszabb üzemidőt biztosít.

Gyors és tisztítsa meg

Dolgozzon bármilyen anyaggal, mi pontosan tudjuk, hogy a tiszta környezet zökkenőmentesebbé teszi a gyártást. A Nilfisk mobil ipari porszívói a központi porszívórendszerüknek köszönhetően könnyedén megküzdenek a nagy kihívást jelentő takarítási feladatokkal és speciális hulladékkezelési elvárásokkal, így a teljes üzem makulátlan körülmények között működhet. Nagy hatékonyságú seprőgépekkel kombinálva, amelyek kiküszöbölik a balesetveszélyt, együttesen segítenek maximálisra növelni teljesítményét és csökkenteni a takarításra fordított időt.

A Nilfisk nyújt megoldást

Egy olyan speciális termék, mint a miénk, speciális takarítási megoldást igényel, amit a Nilfisk meg is ad nekünk

Henning Svoldgaard, Stauning társalapítója

Egyedi megoldások

Világszerte több ezer vállalat növeli takarítási hatékonyságát a Nilfisk segítségével

A Jylland nyugati részén működő Stauning Whisky szeszüzemében nagy jelentősége és hagyománya van a minőségnek és a helyes munkavégzésnek. Ezeket az értékeket a takarításban is alkalmazzák.