Rent arbejde

på autoværkstedet og i showroomet! 

Hvor rent er der egentlig i dit autoværksted eller i dit showroom? Hvor ren er kundens bil, når han eller hun henter den?
 
Rent og ren nok! … vil svaret måske være. Men det er ikke dig, men derimod dine kunder, som afgør om der er rent nok. Og et rent værksted, showroom eller en ren bil gør bare et bedre indtryk!
 
Du er eksperten i at sælge, vedligeholde og servicere dine biler! Vi har stor viden og ekspertise i rengøringsudstyr. Og vi vil gerne hjælpe dig med at optimere din forretning. Derfor har vi udvalgt produkter, som vi anbefaler til dig i auto- og transportbranchen – og lige nu er der mange penge at spare! 

Se de anbefalede produkttilbud

Vælg et område og se hvilke maskiner vi anbefaler

3 ting...

... du skal overveje inden du køber nyt rengøringsudstyr

Størrelsen er vigtig

Det er vigtigt, at du køber den rette størrelse maskine, så du ikke køber en for lille rengøringsmaskine eller en alt for stor! En mindre og billigere gulvvasker, kan f.eks. blive dyr i længden i forbrug og den ekstra tid, du bruger på rengøringen.

Så overvej omfanget af opgaven der skal løses, og hvor ofte opgaven skal udføres – inden du køber nyt.

Undgå unødigt støj!

Køb rengøringsudstyr du kan bruge uden at kunden generes.

Mange af vores maskiner har et lavt støjniveau, så du ikke behøver at vente med rengøringen til efter lukketid. Og det gør ikke noget, at kunderne ser, at du faktisk gør rent og prioriterer det i din virksomhed.

Det starter med et smil

Sæt dig i kundens sted. Hvad prioriterer dine kunder?

Foruden et imødekommende smil, så fokusér på de områder der er synlige for dine kunder. Udendørsarealer, indgangsparti, kundetoilet, venterum, showroom, værksted og kundens egen bil. Dernæst på alle andre områder. Husk, at dine medarbejdere har højere tilbøjelighed til at holde bedre orden, hvis resten af virksomheden også er ren og pæn!