Logo

Klein maar krachtig

Maak kennis met de Nilfisk Industriële Mini IVS Stofzuigers
Maximale prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit. Minimaal formaat

Simpelweg een veelzijdige krachtpatser

Laat u niet misleiden door hun afmetingen. Ons nieuwe assortiment Industriële Mini IVS Stofzuigers is afgestemd op uw behoeften. 


De nieuwe Industriële Mini IVS Stofzuigers van Nilfisk hebben heel wat in huis. Al het vermogen, de veiligheid en de duurzaamheid die u vindt in onze grotere stofzuigers, maar in een kleiner, flexibeler formaat. Het assortiment bestaat uit vier verschillende modellen die geschikt zijn voor industrieën met specifieke behoeften en overweldigende uitdagingen, zoals Voedingsmiddelen-, IJzer en Metaal-, Farmaceutische-, industrie en Productie faciliteiten. Uiteraard voldoen ze aan elk vereist veiligheidsniveau voor gevaarlijk, brandbaar en geleidend stof, wat zorgt voor een veilige, stofvrije omgeving. U hoeft ons niet op ons woord te geloven – al onze stofzuigers zijn door derden gecertificeerd om te voldoen aan de wereldwijde veiligheidsvoorschriften (ATEX, ACD,CIID2, L-H-klasse)

 

Mini, Machtig, Meer

Verwacht met onze industriële Mini IVS stofzuigers niet minder dan een perfecte combinatie van veiligheid, betaalbaarheid en ongeëvenaarde zuigcapaciteit. Ook: 

  • De Nilfisk industriële Mini IVS stofzuigers zijn aan te passen aan unieke reinigingsbehoeften, hetzij individueel of als aanvulling op grotere stofzuigers. 
  • Elke machine kan worden aangevuld met diverse accessoires voor specifieke toepassingen. 
  • Het zeer mobiele onderstel maakt de Nilfisk Industriële Mini IVS Stofzuigers ideaal voor het schoonmaken van verschillende plekken en het verplaatsen tussen afdelingen. Bovendien maakt het compacte ontwerp een effectieve reiniging mogelijk, zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Eerste belangrijke stap op het gebied van veiligheid?

Download onze gratis handleiding 

Alles wat u altijd al wilde weten over veiligheidsspecificaties (maar nooit durfde te vragen). Nou, dit is het. Een volledige toolkit met feiten of fabels, zeer nuttige inzichten en verrassende informatie. Eenvoudigweg uw handleiding om veilig te blijven werken in uw specifieke productiefaciliteit.

 

Alle fabrikanten van stofzuigers kunnen de term 'explosieveilig' gebruiken. Mythe of waarheid? Test uzelf en krijg de juiste antwoorden (en nog veel meer) in onze gids.

 

Roep brandbare stoffen een halt toe en download onze veiligheidshandleiding.
 


Klinkt interessant? Neem contact op met ons!

Als u wilt dat wij contact met u opnemen over onze Mini IVS stofzuigers, maak dan een afspraak en laat het ons weten.

 

Onze verkoopexperts staan klaar om u te helpen de beste oplossing voor u en uw bedrijf te vinden.