Puhdistus tehokkaasti rakennusalalla

Nilfiskin tehokkaat ratkaisut raivaavat pölyn, lian ja roskat nopeasti, jolloin lopputulos on puhdas, olipa urakan takaraja miten tiukka tahansa. Imurimme on suunniteltu täyttämään tai ylittämään eurooppalaisten turvamääräysten vaatimukset. Ne hoitavat vaikeat kohteet nopeasti, jotta projekti pysyy aikataulussa.

Suojele työntekijöitäsi

Ratkaisumme hoitavat käyttökohteen haasteet nopeasti ja mahdollistavat ihanteellisen tuottavuuden. Turvaluokitetuilla Nilfiskin imureilla voi poistaa erilaisia hiukkastyyppejä kotitalouspölystä aina asbestiin ja muihin erittäin vaarallisiin aineisiin. 

Ammattilaisen valinta

Nilfiskin ratkaisuilla on suoraviivainen tarkoitus: tee parempi siivoustulos lyhyemmässä ajassa ja jätä kohde turvallisen puhtaaksi. 

Raskaan käytön teollisuuslaitteisiimme saa erikoissuodattimia ja lujatekoisia pusseja, joilla voi käsitellä vaarallisimpiakin hiukkasjätteitä vaivattomasti, olipa ympäristö miten pölyinen tai haastava tahansa.

Voimanlähteenä Nilfisk

Tuotteemme on erikoistunut, joten se vaatii erikoistuneen puhdistusratkaisun – ja Nilfisk toimitti juuri sellaisen,

sanoo Henning Svoldgaard, yksi Stauningin perustajista.

Ainutlaatuisia ratkaisuja

Tuhannet yritykset eri puolilla maailmaa tehostavat puhdistustehokkuuttaan Nilfiskin avulla joka päivä

Länsi-Jyllannin Stauning Whisky -tislaamon taustalla on suuri kiintymys laatuun ja tahto tehdä asiat kunnolla. Nämä arvot koskevat myös tapaa, jolla he siivoavat.

Täytä oikealla oleva lomake.