Puhdista tehokkaasti eri laitoksissa

Tehokas siivous alkaa Nilfiskistä. Tee siistimpi ensivaikutelma. Nilfiskin ratkaisut on suunniteltu pitämään tilasi puhtaina päivästä toiseen. Puhdista lika vaivattomasti ja valitse itsellesi juuri sopiva puhdistuskone laajasta Nilfisk-valikoimastamme yhdistelmäkoneita, lakaisijoita tai pölynimureita.

Painu pintaa syvemmälle

Terveet ihmiset ovat usein onnellisia. Olipa rakennuksen sijainti ja käyttötarkoitus mikä tahansa, ilmanlaatu, puhtaus ja kestävä toiminta ovat jokaisen älykkään siivousstrategian ytimessä. 

Nilfiskin lattianhoitoratkaisut auttavat vähentämään resurssien kulutusta ja pitämään tiukasti kiinni hygieniastandardista. 

Työskentelee kanssasi

Päiväsiivous ei saa olla häiritsevää. Nilfiskin koneet ovat niin hiljaisia, että niitä voi käyttää missä tahansa työpaikassa mihin tahansa kellonaikaan. Tarvitsetko aikaa säästävän ratkaisun? Yhdistelmäkoneemme pesevät ja kuivaavat kertakäsittelyllä. Siten ne käytännössä puolittavat siivousajan ja kasvattavat tuottavuutta vastaavasti. Palvelupakettimme varmistavat, että käytettävyysaika pysyy optimaalisena koneen käyttöiän alusta loppuun.

Voimanlähteenä Nilfisk

Perinpohjaisen arvioinnin jälkeen Nilfisk valittiin yrityksen ainoaksi siivousratkaisujen toimittajaksi. Nilfisk onkin ylpeä tilaisuudesta auttaa Britanniaa siivoamaan entistä tehokkaammin ja kyvykkäämmin joka päivä.

Mahesh Patel, National Account Manager Nilfisk UKI

 
Laatu ennen kaikkea

Tuhannet yritykset eri puolilla maailmaa tehostavat puhdistustehokkuuttaan Nilfiskin avulla joka päivä

Täytä oikealla oleva lomake.