Maksimoi puhdistustehosi

Mahdollisimman tehokkaan vaikutuksen ja vähimmäistoiminnan avulla määritellään uudelleen puhdistuksen standardit.

Paranna puhtauden tasoa oikeilla tuotteilla. Nilfiskin ratkaisut on suunniteltu pitämään tilat parhaimmillaan päivästä toiseen samalla, kun ne säästävät aikaa ja rahaa. Pääset kevyesti eroon liasta, pölystä, sotkusta ja muista ongelmista valikoimallamme huippuluokan imureita sekä yhdistelmä- ja lakaisukoneita.

Alan näkemyksiä

Vinkkejä ja niksejä, joilla voit tehostaa siivoustasi entisestään.

Voimanlähteenä Nilfisk

Tuhannet yritykset eri puolilla maailmaa tehostavat puhdistustehokkuuttaan Nilfiskin avulla joka päivä

Ainutlaatuisia ratkaisuja

Länsi-Jyllannin Stauning Whisky -tislaamon taustalla on suuri kiintymys laatuun ja tahto tehdä asiat kunnolla. Nämä arvot koskevat myös tapaa, jolla he siivoavat.

"Tuotteemme on erikoistunut, joten se vaatii erikoistuneen puhdistusratkaisun – ja Nilfisk toimitti juuri sellaisen," sanoo Henning Svoldgaard, yksi Stauningin perustajista.

Lue lisää

Laatu ennen kaikkea

Britannia Hotel Group toimii jokaisessa Ison-Britannian suurkaupungissa. Makuuhuoneita on yli 10 000 53 hotellissa muiden vieraille tarkoitettujen tilojen lisäksi, joten kiinteistöjen pitäminen putipuhtaina on elintärkeää – ja monimutkaista.

Perinpohjaisen arvioinnin jälkeen Nilfisk valittiin yrityksen ainoaksi siivousratkaisujen toimittajaksi. Nilfisk onkin ylpeä tilaisuudesta auttaa Britanniaa siivoamaan entistä tehokkaammin ja kyvykkäämmin joka päivä.

Lue lisää

Neljä kertaa nopeammin

Kun leipomon ja elintarvikejalostamon pinta-ala on 7800 m², sitä ei ole helppo pitää puhtaana. FDA- ja OSHA-määräysten noudattaminen on haastavaa, joten Amy's Bread tarvitsi helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan siivousjärjestelmän, jolla työ valmistuu ripeästi.

Nilfisk vastasi tilaukseen kattavalla ratkaisulla, joka nopeutti ja tehosti New Yorkin maamerkin siivousta rajusti.

Lue lisää