Maximalizujte účinnost Vašeho čištění

Přinášíme Vám novou definici čištění s maximálním efektem a minimálním úsilím.

Špičkové výrobky od společnosti Nilfisk jsou konstruovány tak, abyste mohli pracovat chytřeji, nikoliv usilovněji. Díky nim máte inteligentní řešení v oblasti úklidu a čištění v hrsti. Prohlédněte si řadu špičkových řešení, která lze aplikovat v nejrůznějších prostředích, a která splňují ty nejvyšší průmyslové standardy. 

Postřehy z odvětví

Tipy a triky, které zlepší Váš úklid a čištění ještě dnes

Efektivní řešení Nilfisk

Miliony společností na světě každý den používají stroje Nilfisk pro zvýšení své efektivity v oblasti úklidu a čištění.

Jedinečná řešení

Lihovar Stauning Whisky v dánském Západním Jutsku je postaven na obrovské lásce ke kvalitě a snaze dělat věci správně. Tyto hodnoty se zde vztahují i na způsob úklidu.

„Unikátní výrobky, jako ty naše, vyžadují speciální řešení v oblasti úklidu a společnost Nilfisk nám je poskytla“, říká spoluzakladatel společnosti Stauning, Henning Svoldgaard.

Přečtěte si více

Kvalita je na prvním místě

Řetězec Britannia Hotel Group má pobočky ve všech větších městech Spojeného království. Při kapacitě více než 10 000 pokojů v 53 hotelech a řadě dalších volně přístupných míst pro hosty, je udržování všech prostor v čistotě velice důležité a komplikované.

Po důkladném vyhodnocení byla společnost Nilfisk vybrána jako jediný poskytovatel řešení v oblasti čištění. Nilfisk je hrdý na to, že může denně zajišťovat vysokou úroveň čistoty ve společnosti Britannia.

Přečtěte si více

Čtyřikrát rychleji

Udržování čistoty ve výrobně pekařských a potravinářských výrobků o rozloze 30 000 m² je tvrdým oříškem. Pekárna Amy's Bread byla postavena před řadu nelehkých úkolů. Jedním z nich bylo vyrovnat se s právními předpisy FDA a OSHA. Aby se této výzvy mohla zhostit, potřebovala snadný a cenově výhodný systém čištění.

Společnost Nilfisk pekárně Amy´s Bread přinesla kompletní úklidové řešení, které dramaticky zvýšilo rychlost a efektivitu čistících postupů v provozovně v New Yorku.

Přečtěte si více