Eficienţă în curăţenie

Cu impact maxim și efort minim, noi redefinim curățenia.

Proiectate pentru ca munca dumneavoastră să fie mai inteligentă, nu mai grea, produsele Nilfisk, cele mai bune din clasa lor, vă pun la dispoziție curățenia inteligentă. Explorați o gamă de soluții de curățenie de nivel înalt, care funcționează în toate mediile, la cel mai ridicat standard al industriei.

Informații din industrie

Sfaturi și recomandări pentru o curăţenie mai eficientă

Cu puterea Nilfisk

Mii de companii din întreaga lume folosesc zilnic produse Nilfisk pentru a-și crește eficiența curățeniei

Soluții unice

La baza distileriei de whisky Stauning din Jutlanda de Vest se află o dragoste imensă pentru calitate și dorința de a face lucrurile bine. Aceste valori se aplică și modului în care fac curățenie.

"Un produs specializat, așa cum este al nostru, necesită o soluție de curățenie specializată, iar Nilfisk s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, spune co-fondatorul Stauning, Henning Svoldgaard.

Read more

Calitatea pe primul loc

Britannia Hotel Group are operațiuni în fiecare oraș principal din Marea Britanie. Având mai mult de 10.000 de camere în 53 de hoteluri și o varietate de unități accesibile oaspeților, păstrarea imaculată a proprietăților reprezintă un element critic, dar și complicat.

După o evaluare amănunțită, Nilfisk a fost ales ca unic furnizor de soluții pentru curățenie al companiei și suntem mândri să ajutăm Britannia să curețe mai eficient și eficace în fiecare zi.

Read more

De patru ori mai rapid

O unitate de 30.000 sqft (aprox. 2.800 mp) care este, în același timp, brutărie și facilitate de producție alimentară nu reprezintă un mediu în care curățenia se face ușor. Confruntându-se cu o multitudine de provocări în asigurarea conformității cu reglementările FDA și OSHA, Amy's Bread a avut nevoie de un sistem de curățenie ușor și rentabil, care să constituie în sine o soluție.

Nilfisk a răspuns cu o soluție pentru toate spațiile, de la pardoseală la plafon, care a crescut semnificativ viteza și eficacitatea operațiunilor de curățenie a unității din New York.

Read more