Efficiënt reinigen 
in de Agrarische sector

Efficiënt reinigen begint bij Nilfisk.
Bespaar tijd bij het schoonmaken. Of u nu een hogedrukreiniger nodig hebt om uw tractor af te spuiten
of super-efficiënte schrobzuigmachines om de voedselproductie in overeenstemming te houden met de hygiënevoorschriften, Nilfisk biedt u hoogwaardige reinigingsoplossingen in de agrarische sector.

Topmateriaal voor elke landbouwer

Een hogedrukreiniger van Nilfisk is veelzijdig en effectief en kan - waar nodig - reinigings-middelen en desinfecteermiddelen inzetten. Daarom is hij de eerste keus voor elke landbouwer. Ideaal om voertuigen en ruimtes schoon te houden en tegelijkertijd het verbruik van water en energie te minimaliseren. En aangezien lichte hogedrukreiniging zachter is dan handmatig reinigen, kunnen onze toestellen ook ingezet worden om uw veestapel schoon te houden voorafgaand aan een markt, show of transport.

Herdefiniëren van normen 

Nilfisk veegmachines zijn verkrijgbaar als opzit- of achterloopmodel en bieden antwoord op diverse aandachtspunten m.b.t. de hygiëne in het bedrijf. Gevaarlijk stof kan een probleem zijn in de agrarische sector, daarom leveren we een reeks machines en filters die aan alle wettelijke vereisten voldoen. 
Neem contact op met onze specialist voor een grondige risico-analyse (bvb.: explosief stof van bepaalde gewassen).

Mogelijk gemaakt door Nilfisk

Een gespecialiseerd product als het onze vereist een gespecialiseerde schoonmaakoplossing - en Nilfisk kon ons die bieden.

Henning Svoldgaard, Stauning co-founder

Unieke oplossingen

Duizenden bedrijven over de hele wereld maken dagelijks gebruik van Nilfisk om de efficiëntie van hun reinigingsproces een boost te geven.

De Stauning Whisky distilleerderij in West-Jutland wordt gekenmerkt door haar grote liefde voor kwaliteit en de wil om dingen goed te doen. Deze waarden gelden ook voor de manier waarop zij schoonmaken.