Efficiënt reinigen
in de Automotive

Efficiënt reinigen begint bij Nilfisk.
Bij het schoonmaken in de autobranche, begrijpen wij uw behoefte aan snelheid.
Voor een efficiënte reiniging in showrooms en werkplaatsen is Nilfisk de snelste weg naar een schoon resultaat.

Een professionele schoonmaak

Of u nu een garage of showroom runt, een propere indruk is belangrijk. Een professionele schoonmaak is van essentieel belang om een uitnodigende ruimte te creëren en ervoor te zorgen dat uw personeel het beste van zichzelf geeft. Ecologisch gezien garanderen de Nilfisk oplossingen een zeer efficiënte en kosteneffectieve reiniging in een korte tijd.

Maak indruk op uw klanten

Vet kan hardnekkig zijn, maar Nilfisk oplossingen pakken de moeilijkste uitdagingen in enkele seconden aan! Of u nu een hogedrukreiniger, veegmachine of schrobzuigmachine gebruikt, ons uitgebreid gamma accessoires biedt u zeer effectieve oplossingen zodat u indruk kunt maken op uw klanten. 

Mogelijk gemaakt door Nilfisk

Een gespecialiseerd product als het onze vereist een gespecialiseerde schoonmaakoplossing - en Nilfisk kon ons die bieden.

Henning Svoldgaard, Stauning co-founder

Unieke oplossingen

Duizenden bedrijven over de hele wereld maken dagelijks gebruik van Nilfisk om de efficiëntie van hun reinigingsproces een boost te geven.

De Stauning Whisky distilleerderij in West-Jutland wordt gekenmerkt door haar grote liefde voor kwaliteit en de wil om dingen goed te doen. Deze waarden gelden ook voor de manier waarop zij schoonmaken.