Efficiënt reinigen 
in de Bouwsector

Efficiënt reinigen begint bij Nilfisk.
Onze high-efficiency oplossingen verwijderen stof, vuil en puin voor een snelle en vlekkeloze reiniging.
Ontworpen om te voldoen aan de Europese veiligheidsnormen of deze te overtreffen,
elimineren onze stofzuigers snel gevaarlijk afval om uw projecten op de rails te houden. 

Bescherm uw mensen

Onze oplossingen gaan de uitdagingen ter plaatse snel aan en bieden u een optimale productiviteit. Een Nilfisk veiligheidsstofzuiger verwijdert verschillende soorten stofdeeltjes, van conventioneel stof tot asbest en andere zeer gevaarlijke stoffen. 

Al onze apparatuur voldoet aan de Europese normen. Onze H-klasse stofzuigers zijn gecertificeerd voor gebruik in explosie-gevaarlijke omgevingen. Het resultaat is een veiligere werkomgeving voor uw personeel en betere resultaten voor u en uw klanten.

De keuze van professionals

Nilfisk-oplossingen hebben een eenvoudig doel: meer taken uitvoeren in een minimum van tijd.

Onze heavy-duty industriële stofzuigers worden geleverd met speciale filters en stevige zakken die gevaarlijke deeltjes met gemak aankunnen, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Mogelijk gemaakt door Nilfisk

Een gespecialiseerd product als het onze vereist een gespecialiseerde schoonmaakoplossing - en Nilfisk kon ons die bieden.

Henning Svoldgaard, Stauning co-founder

Unieke oplossingen

Duizenden bedrijven over de hele wereld maken dagelijks gebruik van Nilfisk om de efficiëntie van hun reinigingsproces een boost te geven.

De Stauning Whisky distilleerderij in West-Jutland wordt gekenmerkt door haar grote liefde voor kwaliteit en de wil om dingen goed te doen. Deze waarden gelden ook voor de manier waarop zij schoonmaken.