Maximaliseer uw reinigingsefficiëntie

Met een maximaal effect en een minimale inspanning herdefiniëren wij het concept van properheid.

Ontworpen om u het werk te vereenvoudigen en niet andersom, bieden de top-of-the-range producten van Nilfisk
u een intelligente reiniging. Ontdek onze PREMIUM reinigingsoplossingen die onder alle omstandigheden
voldoen aan de hoogste eisen in deze branche.

Industrie - overzicht

Tips & tricks om uw schoonmaak nog efficiënter te maken.

Mogelijk gemaakt door Nilfisk

Duizenden bedrijven over de hele wereld maken dagelijks gebruik van Nilfisk om de efficiëntie van hun reinigingsproces een boost te geven.

Unieke oplossingen

De Stauning Whisky distilleerderij in West-Jutland wordt gekenmerkt door haar grote liefde voor kwaliteit en de wil om dingen goed te doen. Deze waarden gelden ook voor de manier waarop zij schoonmaken.

"Een gespecialiseerd product als het onze vereist een gespecialiseerde schoonmaakoplossing, en Nilfisk kon ons die bieden", zegt Henning Svoldgaard - mede-oprichter van Stauning.

Lees verder

Kwaliteit vóór alles

De Britannia Hotel Group is aanwezig in elke grote stad in het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 10.000 kamers in 53 hotels en een verscheidenheid aan faciliteiten die toegankelijk zijn voor de gasten, is het van cruciaal belang - en gecompliceerd - om alles smetteloos schoon te houden.

Na een grondige evaluatie werd Nilfisk gekozen als exclusieve leverancier voor de schoonmaakoplossingen. Nilfisk is er trots op Britannia te mogen helpen om elke dag weer efficiënter en effectiever schoon te maken.

Lees verder

Vier keer sneller

Een bakkerij en productiefaciliteit voor levensmiddelen van 3000 m² is geen gemakkelijke omgeving om schoon te houden. Amy's Bread werd in die zin geconfronteerd met een breed scala aan uitdagingen en had een eenvoudig, kosteneffectief schoonmaaksysteem nodig dat deze klus kon klaren.

Nilfisk kwam met een 'vloer-tot-plafond'-oplossing die de snelheid en effectiviteit van de schoonmaakwerkzaamheden van deze typisch New Yorkse firma sterk verbeterde.

Lees verder