Maximalizálja a tisztítási hatékonyságot

Maximális hatás minimális erőfeszítéssel: ez a tisztaság új mércéje.

A Nilfisk élvonalbeli termékei az Ön kezébe helyezik az intelligens takarítást, így a munka csak okosabb, nem pedig nehezebb lesz. Fedezzen fel korszakalkotó takarítási megoldásokat, amelyek minden környezetben a legmagasabb szintű iparági szabványokat képviselik.

Ipari tapasztalatok

Tippek és trükkök, hogyan teheti hatékonyabbá már ma a takarítást

A Nilfisket ajánlják

Világszerte több ezer vállalat növeli takarítási hatékonyságát a Nilfisk segítségével

Egyedi megoldások

A Jylland nyugati részén működő Stauning Whisky szeszüzemében nagy hagyománya van a minőségnek és a helyes munkavégzésnek. Ezeket az értékeket a takarításban is alkalmazzák.

Egy olyan speciális termék, mint a miénk, speciális takarítási megoldást igényel, amit a Nilfisk meg is ad nekünk - mondja a Stauning egyik alapítója, Henning Svoldgaard.

Olvass tovább

Első a minőség

A British Hotel Group az Egyesült Királyság minden nagyobb városában megtalálható. Több mint 10 000 vendégszobát működtetnek 53 szállodában, a vendégek által látogatott különböző létesítményekkel, így a makulátlan tisztaság kulcsfontosságú - megvalósítása pedig bonyolult.

Alapos felmérés után a Nilfisket választották minden takarítási feladat megoldására, és mi büszkén segítjük a brit láncot a hatékony és hatásos takarításban, minden nap.

Olvass tovább

Négyszer gyorsabban

Egy közel 2800 négyzetméteres pékség és élelmiszerüzem tisztán tartása nem mindig könnyű feladat. Nagy kihívást jelent, hogy számos szabványnak kell megfelelni, köztük az FDA és az OSHA előírásainak, így az Amy's Bread vállalatnak egyszerű, költséghatékony takarítórendszerre volt szüksége, amely gyorsan elvégzi a szükséges munkát.

A Nilfisk egy padlótól a plafonig történő takarítási megoldással válaszolt, amely drámai mértékben megnövelte a New York-i üzem takarításának sebességét és hatékonyságát.

Olvass tovább