Endüstride etkin temizlik

Üretim sahanız, Nilfisk ile temizlenmeyi hak ediyor. İster üretim hattı, atölye, isterse stüdyo olsun sınıfının en iyisi olan makinelerimiz, işinize odaklanmanız için zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

İşinizi daha iyi yürütün

Nilfisk çözümleri iş ortamınızı mümkün olduğunca temiz tutmanıza yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmışlardır. Hızlı, güvenilir temizlik performansı sunarken çalışılabilir süreyi artıran ekipmanlarla üretimi ve ürün kalitesini artırın.

Hızlı ve temiz

Hangi malzemeyle çalışıyor olursanız olun, temiz ortamların üretimin sorunsuz devam etmesine yardımcı olduğunu biliyoruz. Nilfisk’in mobil endüstriyel vakum makineleri, tüm tesisin temiz koşullarda çalışmasını sağlamak için merkezi vakum sistemleri kullanarak ağır hizmet temizlik işlerinin ve özel atıkla ilgili zorluklarının üstesinden kolayca gelir. Kaza tehlikelerini ortadan kaldıran yüksek düzeyde verimli süpürücü makinelerimizle birlikte kullanılan bir Nilfisk çözümü, üretkenliğinizi artırmanızı ve temizlik için harcanan yüksek maliyetli zamanı azaltmanızı sağlar.

Nilfisk'in Sağladığı Güç

Nilfisk, New York'taki bu ünlü fırının temizlik çalışmalarının hızını ve verimini önemli ölçüde artıracak, yerden tavana kadar kullanım olanağı sağlayan bir çözüm sundu.

Amy's Bread

Dört kat daha hızlı

Dünyanın birçok yerinde binlerce müşteri, temizlik verimini artırmak için her gün Nilfisk'i kullanıyor

2700 metre kare büyüklüğünde bir fırın ve gıda üretim tesisinin temizlenmesi zorlu bir iştir. FDA ve OSHA yönetmeliklerine uyumun sağlanması için çeşitli zorluklarla baş etmek zorunda olan Amy's Bread, işleri halledebilecek kolay, uygun maliyetli bir temizlik sistemine ihtiyaç duyuyordu.