Ticari Kurumlarda Etkin Temizlik

Her gün daha iyi bir izlenim yaratın. Nilfisk çözümleri, tesislerinizin her gün en iyi görünüme sahip olmasını sağlarken paradan ve zamandan tasarruf etmenize olanak tanır. Yüksek kaliteli elektrikli süpürgelerimiz, zemin temizleme makinelerimiz ve süpürücülerimizle kirleri, tozu, pislikleri ve diğer istenmeyen maddeleri rahatça uzaklaştırın.

Yüzeyin ötesine geçin

Sağlıklı insanlar genellikle daha mutludur. Binanın konumu ya da amacı ne olursa olsun hava kalitesinin, temizliğin ve sürdürülebilirliğin korunması, tüm akıllı temizlik stratejilerinin temel unsurlarından biridir.

Nilfisk zemin bakım çözümleri, kaynak tüketimini azaltmanıza yardımcı olurken yüksek hijyen standardını korumanızı sağlar.

Sizinle birlikte çalışır

Mesai saatleri içindeki temizlik, rahatsızlık yaratmamalıdır. Nilfisk makineleri, her türlü iş yerinde, her an kullanılabilecek kadar sessizdir. Zamandan tasarruf sağlayan bir çözüme mi ihtiyacınız var? Zemin temizleme makinelerimiz, zemini tek geçişte temizleyip kurutarak, temizlik süresini %50 oranında azaltır ve üretkenliği artırır. Servis paketlerimiz, makinenin tüm kullanım ömrü boyunca daha uzun süreler çalışmasını sağlar.

Nilfisk'in Sağladığı Güç

Kapsamlı bir değerlendirme sonrasında temizlik çözümleri için tek sağlayıcı olarak Nilfisk seçildi. Nilfisk, Britannia'ya her gün daha verimli ve etkili biçimde temizlik yapmasına yardımcı olmaktan gurur duymaktadır.

Mahesh Patel, National Account Manager Nilfisk UKI

 
Önce kalite

Dünyanın birçok yerinde binlerce müşteri, temizlik verimini artırmak için her gün Nilfisk'i kullanıyor