Bina ve inşaatta verimli temizlik

Yüksek verimli Nilfisk çözümleri, projenizin süresi ne kadar kısıtlı olursa olsun tozu, kiri ve pisliği hızlı ve kusursuz biçimde temizler. Avrupa güvenlik yönetmeliklerinin gereklerini karşılayacak ya da fazlasını sunacak şekilde tasarlanan elektrikli süpürgelerimiz, tehlikeli maddeleri hızla temizleyerek projelerinizin istediğiniz gibi ilerlemesine yardımcı olur.

Çalışanlarınızı koruyun

Çözümlerimiz, sahadaki zorlukları hızla hallederek verimin önündeki engelleri kaldırır. Güvenli olarak sınıflandırılan Nilfisk elektrikli süpürgeler, asbest ve diğer çok tehlikeli maddelere kadar her türlü tozu ve partikülü uzaklaştırır.

Profesyonellerin tercihi

Nilfisk çözümleri basit bir amaca sahiptir: daha kısa sürede daha iyi temizlik ve sahayı teslimata hazır halde bırakmak.

Ağır hizmet endüstriyel makinelerimiz, en sıcak ve en zorlu ortamlarda bile en tehlikeli partikül atıklarını alabilen özel filtreler ve sağlam toz torbaları ile sağlanmaktadır.

Nilfisk'in Sağladığı Güç

"Bizimki gibi özel ürünler, özel temizlik çözümleri gerektiriyor ve Nilfisk bunu bize sağladı", dedi.

Stauning'in kurucu ortağı Henning Svoldgaard,

Benzersiz çözümler

Dünyanın birçok yerinde binlerce müşteri, temizlik verimini artırmak için her gün Nilfisk'i kullanıyor

West Jutland'daki Stauning Whisky imalathanesinin başarısının arkasında, kalite ve işlerin düzgün yapılmasına olan müthiş bağlılık bulunuyor. Bu değerler, aynı zamanda temizlik yapma yöntemlerinde de kendini gösteriyor.