Otomotivde yüksek performanslı temizlik

Konu otomotiv sektöründe temizlik olduğunda, hıza ihtiyaç duyulur. Galerilerde ve servislerde yüksek performanslı temizlik için temizliğe giden en kısa yol Nilfisk’tir.

Profesyonel temizlik

İster bir araç servisini, onarım merkezini ya da galeriyi işletiyor olun, temizlik önemlidir. Profesyonel temizlik seviyesi, her seferinde doğru izlenim yaratır. Ayrıca hijyenik ortamlar personelin performansını artırır.Nilfisk çözümleri aynı zamanda sürdürülebilirlik hedeflerinizi de destekler. Akıllı ergonomileri yüksek verimli ve etkili temizlik sağlar. Bu da daha fazla çalışma zamanı ve daha iyi sonuçlar elde etmenize yardımcı olur.

Akıllı çözümler

Gresli kirler inatçı olabilir. Ancak Nilfisk makineleri, en zorlu kirleri bile saniyeler içinde temizler. İster bir basınçlı yıkama makinesi, süpürücü ya da zemin temizleme makinesi ile çalışıyor olun, çözümlerimiz her detaya tam gereken işlemi uygulamanıza yardımcı olan çeşitli aksesuarlarla temizlik çalışmalarını kolaylaştırmakta ve müşterilerinize etkileyici sonuçlar sunmanızı sağlamaktadır.

Nilfisk'in Sağladığı Güç

"Bizimki gibi özel ürünler, özel temizlik çözümleri gerektiriyor ve Nilfisk bunu sağladı", dedi.

Stauning'in kurucu ortağı Henning Svoldgaard,

Benzersiz çözümler

Dünyanın birçok yerinde binlerce müşteri, temizlik verimini artırmak için her gün Nilfisk'i kullanıyor

West Jutland'daki Stauning Whisky imalathanesinin başarısının arkasında, kalite ve işlerin düzgün yapılmasına olan müthiş bağlılık bulunuyor. Bu değerler, aynı zamanda temizlik yapma yöntemlerinde de kendini gösteriyor.