Tarımda etkin temizlik

Nilfisk, temizlik işlerinizde zaman tasarrufu sağlar. İster traktörünüzü yıkamak için bir basınçlı yıkama makinesine ya da gıda üretimi alanlarınızı hijyen yönetmeliklerine uygun olarak temiz tutmak için süper etkili bir zemin temizleme makinesine ihtiyacınız olsun, Nilfisk ile daha temiz sonuçları daha hızlı elde edersiniz.

Çiftçilerin tercih ettiği makine

Deterjanları ya da dezenfektanları gerekli yerlere püskürtme yeteneği ile çok yönlü ve çok etkili Nilfisk basınçlı yıkama makineleri, çiftçilerin tercih ettiği makinelerdir. Araçları ve tesisleri temiz tutarken kaynak tüketimini en aza indirmek için idealdir. Hafif basınçlı yıkama, elle temizlikten daha naziktir. Çözümlerimiz, pazara, gösteriye çıkmadan ya da nakliyeden önce hayvanlarınızı temizlemenizde yardımcı olabilir.
 

Standartları yeniden tanımlar

Nilfisk süpürücüleri, binicili ya da iticili modellerde sunulmaktadır ve hijyenle ilgili çalışmalarınızı daha kısa sürede tamamlamanızı sağlar. Tehlikeli toz, tarım alanlarında da tehlikeli olabilir. Bu nedenle tüm yasal gereksinimlere uymanıza yardımcı olmak için çeşitli filtre seçenekleri sunmaktayız. En iyi sonuçlar için kapsamlı bir risk değerlendirmesi yapın. Bazı mahsullerin tozu çok patlayıcı olabilmektedir. Güvenilir bir bayi ile iletişime geçerek saha araştırması ve ekipman tanıtımı yapmasını isteyin.

Nilfisk'in Sağladığı Güç

"Bizimki gibi özel ürünler, özel temizlik çözümleri gerektiriyor ve Nilfisk bunu bize sağladı", dedi.

Stauning'in kurucu ortağı Henning Svoldgaard,

Benzersiz çözümler

Dünyanın birçok yerinde binlerce müşteri, temizlik verimini artırmak için her gün Nilfisk'i kullanıyor

West Jutland'daki Stauning Whisky imalathanesinin başarısının arkasında, kalite ve işlerin düzgün yapılmasına olan müthiş bağlılık bulunuyor. Bu değerler, aynı zamanda temizlik yapma yöntemlerinde de kendini gösteriyor.