Temizlikte verimliliği en üst düzeye çıkarın

Maksimum performans ve minimum iş gücü ile temizliği yeniden tanımlıyoruz.

İşinizin zorlaştırmak yerine daha akıllı hale getirmek için tasarlanan, Nilfisk'in sınıfının en iyi ürünleri, size akıllı temizlik çözümlerini sunmaktadır. Her türlü ortamda en yüksek endüstri standartlarına göre çalışan, yüksek kaliteli temizlik çözümlerimizi keşfedin.

Sektörel bilgiler

Temizlik çalışmalarınızı hemen daha etkili hale getirecek ipuçları ve yardımcı bilgiler

Nilfisk'in Sağladığı Güç

Dünyanın birçok yerinde binlerce müşteri, temizlik verimini artırmak için her gün Nilfisk'i kullanıyor

Benzersiz çözümler

West Jutland'daki Stauning Whisky imalathanesinin başarısının arkasında, kalite ve işlerin düzgün yapılmasına olan müthiş bağlılık bulunuyor. Bu değerler, aynı zamanda temizlik yapma yöntemlerinde de kendini gösteriyor.

Stauning'in kurucu ortağı Henning Svoldgaard, "Bizimki gibi özel ürünler, özel temizlik çözümleri gerektiriyor ve Nilfisk bunu bize sağladı", dedi.

Daha fazla oku

Önce kalite

Britannia Hotel Group, Birleşik Krallık'taki tüm büyük şehirlerde faaliyet gösteriyor. 53 otelde 10.000'i aşkın odaya ve konuklar tarafından kullanılan çeşitli tesislere sahip grup için tesislerin kusursuz temizlikte olması önemli olduğu kadar zorlu bir gereksinim.

Kapsamlı bir değerlendirme sonrasında temizlik çözümleri için tek tedarikçi olarak Nilfisk seçildi. Nilfisk, Britannia'ya her gün daha verimli ve etkili biçimde temizlik yapmasına yardımcı olmaktan gurur duymaktadır.

Daha fazla oku

Dört kat daha hızlı

2700 metre kare büyüklüğünde bir fırın ve gıda üretim tesisinin temizlenmesi zorlu bir iştir. FDA ve OSHA yönetmeliklerine uyumun sağlanması için çeşitli zorluklarla baş etmek zorunda olan Amy's Bread, işleri halledebilecek kolay, uygun maliyetli bir temizlik sistemine ihtiyaç duyuyordu.

Nilfisk, New York'taki bu ünlü fırının temizlik çalışmalarının hızını ve verimini önemli ölçüde artıracak, yerden tavana kadar kullanım olanağı sağlayan bir çözüm sundu.

Daha fazla oku