Μεγιστοποιήστε τα δικα σου αποτελεσματικότητα καθαρισμού

Με μέγιστη δυναμική και ελάχιστο κόπο, επαναπροδιορίζουμε τι σημαίνει "καθαρό".

Τα κορυφαία στην κατηγορία τους προϊόντα της Nilfisk σχεδιάζονται με στόχο να κάνουν τον καθαρισμό πιο έξυπνο, όχι πιο δύσκολο και σας προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες καθαρισμού. Εξερευνήστε μια γκάμα κορυφαίων λύσεων καθαρισμού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους κλάδους.

Πληροφορίες των κλάδων

Συμβουλές και κόλπα για να κάνετε τον καθαρισμό πιο αποτελεσματικό σήμερα

Με τη δύναμη της Nilfisk

Χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν καθημερινά Nilfisk για να ενισχύσουν την απόδοση καθαρισμού

Μοναδικές λύσεις

Πίσω από το αποστακτήριο ουίσκι Stauning της Δυτικής Γιουτλάνδης βρίσκεται η μεγάλη αγάπη για την ποιότητα, καθώς και η θέληση να γίνονται όλα σωστά. Αυτές οι αξίες εφαρμόζονται επίσης και στον τρόπο καθαρισμού.

"Ένα εξειδικευμένο προϊόν όπως το δικό μας χρειάζεται και μια εξειδικευμένη λύση καθαρισμού, και η Nilfisk την παρέχει, δήλωσε ο συνιδρυτής της Stauning, Henning Svoldgaard.

Διαβάστε περισσότερα

Κύριο μέλημα η ποιότητα

Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Britannia λειτουργεί σε κάθε μεγάλη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου. Με περισσότερα από 10.000 δωμάτια σε 53 ξενοδοχεία και με μια ποικιλία εγκαταστάσεων προσβάσιμων σε επισκέπτες, η διατήρηση των ακινήτων σε άψογη κατάσταση είναι κρίσιμης σημασίας, αλλά και περίπλοκη.

Έπειτα από μια ενδελεχή αξιολόγηση, η Nilfisk επιλέχθηκε ως ο αποκλειστικός πάροχος της εταιρείας για λύσεις καθαρισμού και είναι περήφανη που βοηθά τον όμιλο Britannia να καθαρίζει πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά, κάθε μέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Τέσσερις φορές πιο γρήγορα

Μια εγκατάσταση αρτοποιΐας και παραγωγής τροφίμων, έκτασης 30.000 τετραγωνικών ποδιών, δεν αποτελεί εύκολο περιβάλλον για τη διατήρηση της καθαριότητας. Αντιμετωπίζοντας μια πληθώρα προκλήσεων για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς FDA και OSHA, η εταιρεία Amy's Bread χρειαζόταν ένα εύκολο και οικονομικό σύστημα καθαρισμού που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στη δουλειά αυτή.

Η Nilfisk ανταποκρίθηκε με μια λύση καθαρισμού από το δάπεδο έως την οροφή, η οποία αύξησε σημαντικά την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών καθαρισμού στην εταιρεία βασικών τροφίμων της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε περισσότερα