Logo

Liten men kraftfull

Detta är Nilfisk nya Mini-industridammsugare
Maximal prestanda, säkerhet och flexibilitet. Minimalt utrymmesbehov

Ett mångsidigt kraftpaket

Låt inte storleken lura dig. Vårt nya sortiment av Mini-industridammsugare täcker alla dina behov. 


Nilfisks nya Mini-industridammsugare är kraftfulla. Samma kraft, säkerhet och hållbarhet som våra större dammsugare, men med mindre och flexiblare storlek. Sortimentet består av fyra modeller som lämpar sig för branscher med specifika behov och stora utmaningar, såsom livsmedel, järn och metallindustrin, läkemedel och tillverkning. Naturligtvis uppfyller de alla säkerhetskrav för farligt, brännbart och ledande damm, vilket säkerställer en trygg, dammfri miljö. Men tro inte bara på oss – alla våra dammsugare är tredjepartscertifierade för att uppfylla globala säkerhetsföreskrifter (ATEX, ACD, CIID2, L-H-klass)

 

Mini, kraftfull och mer

Med våra Mini-industridammsugare får du en perfekt kombination av säkerhet, prisvärdhet och oöverträffad sugförmåga. Dessutom:

  • Nilfisk Mini-industridammsugare anpassar sig efter unika rengöringsbehov, antingen som fristående eller som komplement till en större dammsugare. 
  • Varje maskin kan kompletteras med olika tillbehör för utvalda användningsområden. 
  • Det mycket mobila chassit gör Nilfisk Mini-industridammsugare optimala för punktrengöring och förflyttning mellan avdelningar. Dessutom möjliggör den kompakta designen effektiv rengöring även på de mest svåråtkomliga platserna.

Det första viktiga steget inom säkerhet? 
Ladda ner vår kostnadsfria guide

Lär dig allt du behöver veta om säkerhetsspecifikationer - utan att vara rädd för att fråga!

 

Krossa vanliga missuppfattningar om säkerhetsspecifikationer. Få praktiska tips och råd för att förbättra din säkerhet. Upptäck spännande information som du inte visste om säkerhet.

 

Alla dammsugartillverkare kan använda begreppet ”explosionssäker”. Myt eller sanning? Testa dig själv och få alla rätta svar (och mycket mer) i vår guide.

 

Hantera brännbara ämnen och ladda ner vår säkerhetsguide.

 


Låter det intressant? Låt oss pratas vid!

Om du vill att vi kontaktar dig om våra Mini-IVS industridammsugare, boka in ett möte och låt oss pratas vid.

 

Våra säljexperter är redo att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dig och din verksamhet.