Logo

Kicsi, de erős

Ismerje meg a Nilfisk mini ipari porszívóit
Nagyszerű teljesítmény, tartósság és rugalmasság. Kis helyigény

Egyszerűen sokoldalú

Ne hagyja, hogy a kis méret megtévessze. Új Mini ipari porszívó termékcsaládunkban megtalálja az Ön elvárásainak megfelelőt. 


A Nilfisk új Mini ipari porszívói kiváló teljesítményt nyújtanak. Mindazt az erőt, biztonságot és tartósságot kínálják, amit a nagyobb porszívóink, csak egy kisebb helyigényű, rugalmasabb gépben. A termékcsalád négy különálló modellből áll, amelyek megfelelnek a speciális igényeket és nagy kihívásokat támasztó iparágaknak, például az élelmiszeriparnak, a vas- és fémiparnak, a gyógyszeriparnak és a gyártásnak. Természetesen megfelelnek a veszélyes, gyúlékony és vezetőképes porokra vonatkozó biztonsági követelményeknek, biztosítva a biztonságos, pormentes környezetet. De ne higgyen a szavunknak - valamennyi porszívónk harmadik fél által tanúsított, hogy megfelel a globális biztonsági előírásoknak (ATEX, ACD, CIID2, L-H osztály)

 

Mini, erős, jobb

Mini ipari porszívóinkkal a biztonság, a megfizethetőség és a páratlan szívóerő tökéletes elegyét várhatja el. Plusz:

  • A Nilfisk Mini ipari porszívók önállóan vagy nagyobb porszívókat kiegészítve alkalmazkodnak az egyedi takarítási igényekhez. 
  • Minden gép különféle tartozékokkal egészíthető ki a kiválasztott alkalmazásokhoz. 
  • Rendkívül mobil alvázuknak köszönhetően a Nilfisk Mini ipari porszívók ideálisak a ponttisztításhoz és a különböző részlegek közötti mozgatáshoz. A helytakarékos kialakítás hatékony tisztítást tesz lehetővé még a legnehezebben elérhető helyeken is.

Az első fontos lépés a biztonság felé? 
Töltse le ingyenes útmutatónkat

Minden, amit mindig is tudni akart a biztonsági specifikációkról (de félt megkérdezni). Teljes eszköztár rendkívül hasznos betekintésekkel és meglepő tényekkel. Egyszerű útmutató a biztonság megőrzéséhez az adott gyártólétesítményben.

 

Minden porszívógyártó használhatja a „robbanásbiztos” kifejezést. Mítosz vagy igaz? Tesztelje tudását, és találja meg az összes helyes választ (és még sok mást) útmutatónkban.

 

Távolítsa el az éghető anyagokat, és töltse le biztonsági útmutatónkat.


Érdekesen hangzik? Beszéljünk róla!

Ha szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot Mini IVS ipari porszívóinkkal kapcsolatosan, foglaljon időpontot egy találkozóra, és beszélgessünk.

 

Értékesítési szakértőink készen állnak arra, hogy segítsenek megtalálni az Ön és vállalkozása számára legjobb megoldást.